Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Couture Brow 01 Brun Dore
Couture Brow 01 Brun Dore

Couture Brow 01 Brun Dore

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Couture Brow Pencil. En farget brynsmaskara som holder hele dagen. Gir definerte, intense bryn med bare noen få strøk.
240 kr
01 Brun Dore
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Couture Brow
p88421371
v88421372
Yves Saint Laurent
NOK
240

Omtaler

Martine | 07-04-2019
Helt fantastisk produkt! Gjør brynene fyldige og markerte, men fremdeles veldig naturlig. Den er lett å påføre og brynene sitter som støpt hele dagen! Tørker fort og ikke klissete. Er mørk blond og har fargen 02, den er perfekt. Liker også at den ikke er veldig varm i fargen. Absolutt anbefales! Ny favoritt og skal absolutt kjøpe igjen!
Ine | 01-01-2019
Denne gir utrolig hold, og varer virkelig hele dagen. Har den i den mørkeste fargen, som man kan bygge opp til enten en mer bold brow, eller mer naturlig. Eneste grunnen til at den får fire fremfor fem stjerner, er at den griser lettere til huden over brynene enn noen brynsgel jeg har brukt før. Derfor foretrekker jeg nok min Anastasia tinted gel, selv om denne har sterkere hold om man liker mer buskete, større bryn.

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Couture Brow Pencil. En farget brynsmaskara som holder hele dagen.
Gir definerte, intense bryn med bare noen få strøk. Couture Brow er en byggbar sammensetning som sitter godt og hjelper deg med å oppnå perfekte linjer på øyenbrynene.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331