Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Volupté Tint-in-Balm N°03 Call Me Rose
Volupté Tint-in-Balm N°03 Call Me Rose
Volupté Tint-in-Balm N°03 Call Me Rose

Volupté Tint-in-Balm N°03 Call Me Rose

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Balm Lipstick. En ny hybrid leppestift som kombinerer smeltende balm med strålende lett farge.
340 kr
N°03 Call Me Rose
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Volupté Tint-in-Balm
p89343131
v89343140
Yves Saint Laurent
NOK
340

Omtaler

Silje Askheim | 27-02-2019
Ikke noen wow-faktor for min del. En helt ok lipgloss. Den har tekstur som en leppepomade, men den er ikke spesielt pleiende. Den minner kanskje litt om Dior Lip Glow. Den lukter veldig godt, søtlig, som vannmelon. Hadde N°03 Tease Me Rose. Fin og naturlig rosafarge. Utseendemessig føles og ser den eksklusiv/stilig ut. Morsomt å prøve, men kommer ikke til å kjøpe den igjen. Helt ok.
Victoria | 03-11-2018
Helt fantastisk naturlig fin farge og gir god fukt.
Christina | 27-05-2018
JA! Denne er så fantastisk deilig! Lekker farge og digg lukt. Luksus!

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Balm Lipstick. En ny hybrid leppestift som kombinerer smeltende balm med strålende lett farge. Den nye "tint & care"-teknologien leverer en unik sammensetning med dobbel kjerne, for dobbelt så mange fordeler.
Det ytre laget i leppestiften pleier leppene med macademia- og aprikossmør blandet med pasjonsfrukt, koriander og jojobaolje, for en lett, strålende farge som er både levende og transparent. Det leppeformede hjertet av leppestiften løper fra topp til bunn og gir et holdbart kyss av farge.
Farge:Rosa
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331