Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Top Secrets Moisturizing Prep Lotion 150 ml

Top Secrets Moisturizing Prep Lotion 150 ml

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Top Secrets Moisturizing Prep Lotion. Denne lotionen, beriket med hyaluronsyre og valnøttbladekstrakt, forvandles til en lett, skummende mousse ved påføring.
425 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Top Secrets Moisturizing Prep Lotion
p90237807
v90237808
Yves Saint Laurent
NOK
425

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Top Secrets Moisturizing Prep Lotion. Denne lotionen, beriket med hyaluronsyre og valnøttbladekstrakt, forvandles til en lett, skummende mousse ved påføring. Lotionen fukter huden i opptil 24 timer, samtidig som den frisker opp og mykgjør huden. Produktet tas raskt opp av huden og er lett å påføre. Kan benyttes alene eller som del av din vanlige skjønnhetsrutine for å forberede huden på påføring av makeup. Resultat: Huden blir myk og gjennomfuktet.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331