Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Top Secrets Instant Moisture Glow 40 ml

Top Secrets Instant Moisture Glow 40 ml

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow.
485 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Top Secrets Instant Moisture Glow
p90237805
v90237806
Yves Saint Laurent
NOK
485

Omtaler

Iselin | 19-08-2019
Takk! Fikk denne som gave da jeg kjøpte produkter fra YSL og kommer til å kjøpe ny før den er tom. Noe av det beste jeg har brukt. Skulle ønske den kom med solfaktor som alternativ for må ha det hver dag og denne synes jeg funker helt fantastisk over clarins double serum. Får så glatt fin hud av den kombinasjonen, men så var det solfaktor da. Prøver finne en som passer sammen uten at det blir for mye. Liker også hvordan den ser ut. Det eneste jeg har å si er at den er litt dyr, men får jo alltid et tilbud eller en rabattkupong :) Tusen takk for en fantastisk gave da jeg kjøpte YSL parfyme og leppestift (som også er helt fantastisk). Et av mine favorittmerker og denne er nå et av mine favorittprodukter. Håper fremtiden bringer et alternativ med SPF.

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow. Denne rike kremen med hyaluronsyre og sheasmør kombinerer den silkemyke følelsen til en fuktighetskrem med den glattende finishen til en makeupprimer, for en fuktet og strålende hud. Teksturen smelter mens den glir på huden og gir en myk, behagelig hud. 4-i-1 kan brukes alene som en næringsgivende dagkrem, som en makeupbase før foundation, som en fuktighetsgivende maske når påført i et tykt lag, og som nattkrem for å gi huden en vakker utstråling om morgenen. Råd til påføring: Påføres over hele ansiktet helt til slutt i hudpleierutinen. Kan brukes alene eller under makeup. Unngå øye- og leppekanten når brukt som maske. Fordeler: Huden blir næret, smidig og strålende. Hudfargen fremstår friskere. Sheasmør hjelper med å nære, hyaluronsyre hjelper med å fukte. Formulaen gir en komfortabel hud under makeupen.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331