Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Touche Éclat Le Teint Foundation BD30 Warm Almond
Touche Éclat Le Teint Foundation BD30 Warm Almond
Touche Éclat Le Teint Foundation BD30 Warm Almond

Touche Éclat Le Teint Foundation BD30 Warm Almond

Yves Saint Laurent

Det magiske lyset fra Touche Éclat er den mest populære glødfremmende foundationen fra YSL Beauty.
465 kr
BD30 Warm Almond
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Birte | 13-05-2019
Min absolutte favoritt foundation om sommeren! Virkelig helt nydelig på huden, gir en fin glød, og er lett i konsistensen.
Karin | 15-01-2019
Passer nok best til dem med tørr hud. Jeg har normal hud med fet t-sone og ble veldig blank i pannen og på nesa av denne. I tillegg smitter den veldig av.
Synne | 05-01-2019
Passer utmerket for tørr hud. Semi-matt. Medium dekkevne, jeg har fregner og den dekker de ca 70 %. Denne er 100% «un-detectable»på huden!! Helt sykt.

Mer Informasjon

Det magiske lyset fra Touche Éclat er den mest populære glødfremmende foundationen fra YSL Beauty. Bekjemper livløs hud og gir en bedre feilfri dekning enn noen gang tidligere Beriket med den stimulerende kraften til ruscusekstrakt, tilfører sammensetningen huden energi ved å stimulere mikrosirkulasjonen og dempe livløs hud, for en klarere, mer strålende hud. E-vitaminer beskytter mot frie radikaler. Med SPF 22 for å beskytte huden mot solens stråler. Etterlater en vektløs finish og en hud som ser frisk og strålende ut i åtte timer.
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331