Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

All Hours Concealer 01 Porcelain
All Hours Concealer 01 Porcelain
All Hours Concealer 01 Porcelain
All Hours Concealer 01 Porcelain
All Hours Concealer 01 Porcelain

All Hours Concealer 01 Porcelain

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent All Hours Concealer.
305 kr
01 Porcelain
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
All Hours Concealer
p89734379
v89734384
Yves Saint Laurent
NOK
305

Omtaler

Jannicke | 23-11-2019
For lett dekkevne etter min smak. Ellers er den ok mtp at den ikke creaser seg under øynene når du setter den med pudder.
Blomen | 01-05-2019
Har en godt voksen hud, legger seg jevnt og fint. Blir ikke skjoldete.
Renate | 24-04-2019
Elsker denne concealeren! Den vil ikke kake seg og holder seg på lenge. Kan bruke denne alene under pudder! Den dekker godt og får en fin finish. Jeg har normal til tørr hud

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent All Hours Concealer. Denne nye concealeren med full dekning sitter i 16 timer og dekker umiddelbart alle ujevnheter i huden, samtidig som den ikke sprekker, legger seg i fine linjer eller legger seg som en maske på huden. Den ekstra glatte, kremete matte finishen fremstår nylagt gjennom hele dagen. Ingen oppfriskninger er nødvendig. All Hours Concealer er ikke-aknegen, testet på følsom hud og testet av øyeleger. Demper og visker umiddelbart ut mørke ringer, poser, rødhet, hyperpigmentering, synlige blodkar, aldersflekker og misfarging. Den avanserte sammensetningen sitter i 16 timer uten å kake seg, legge seg fine linjer eller smelte bort. De svært pigmenterte og fleksible pigmentene gir en tekstur som er svært enkel å påføre, og som ikke tåler varme, fuktighet og berøring.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331