Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

I kveld! 15% på ALL makeup, kun på kicks.no! Gjelder ikke julegaveesker, adventskalendere, Smashbox, Elizabeth Arden & La Mer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder tom kl. 23.59!

Saharienne Bronzing Stones 01 Sunstone (Light)
Saharienne Bronzing Stones 01 Sunstone (Light)
Kampanje 15%

Saharienne Bronzing Stones 01 Sunstone (Light)

Yves Saint Laurent

Pudderet har en mattende effekt og skaper en naturlig og frisk look. Nyansene føles myke mot huden og gir en herlig solkysset nyanse.
403,75 kr
475 kr
01 Sunstone (Light)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Saharienne Bronzing Stones
p88739026
v88739027
Yves Saint Laurent
NOK
403.75

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Pudderet har en mattende effekt og skaper en naturlig og frisk look. Nyansene føles myke mot huden og gir en herlig solkysset nyanse. Nyansene passer til alle hudtyper og kan brukes på bar hud, over foundation eller i en nyanse mørkere for å få en enda mer solkysset effekt eller for skyggelegging. Den tilhørende applikatorbørsten har en perfekt størrelse for å kunne få plass i vesken din, og er utformet som et alt-i-et-applikator eller for en mer presis skulptering av ansiktet.
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Farge:Brun
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331