Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Almond Soothing Facial Cream
Kampanje 20%

Almond Soothing Facial Cream

Weleda

Almond Soothing Facial Cream er en ekstra mild og beroligende ansiktskrem for tørr hud som er ømfintlig eller lett kommer i ubalanse.
159,20 kr
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Almond Soothing Facial Cream
p861164
v42525170
Weleda
NOK
159.2

Omtaler

Eli | 01-12-2018
En fantastisk regulerende krem for ekstremt tørr hud og eksem. Regulerer fuktigheten i huden der den trengs mest. jeg har funnet min hudkrem :-)
Susanne | 22-02-2018
Denne kremen gir mye fuktighet og har en behagelig duft.
V | 20-02-2017
Jeg har blandingshud med både urenheter og tidvis tørre partier, men denne kremen balanserer huden på en måte ingen annen krem har gjort - og jeg har prøvd mange.

Mer Informasjon

Almond Soothing Facial Cream er en ekstra mild og beroligende ansiktskrem for tørr hud som er ømfintlig eller lett kommer i ubalanse. Kremen har rik konsistens og gir huden ekstra beskyttelse og næring. Mild mandelolje og plommekjerneolje gjør huden myk og smidig og forbedrer dens naturlige beskyttende funksjoner. Tilfører fuktighet og virker beroligende og balanserende når huden er i ubalanse og irritert. Huden blir mykere og mer balansert og tåler ytre påkjenninger bedre. Godt egnet for bruk under makeup. Duftfri. Et rikere alternativ til Almond Soothing Facial Lotion.
Påfør på ansikt, hals og brystparti hver morgen/kveld etter rens.
Vatten, mandelolja, alkohol, fettsyraglycerid, bivaxhydrolosat, plommonkärnolja, glycerin, xanthan, mjölksyra
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331