Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Refining Toner

Refining Toner

Weleda

Refining Toner er et mildt, oppfriskende ansiktsvann for alle hudtyper som vitaliserer og balanserer huden etter rens.
139 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Refining Toner
p859636
v42475699
Weleda
NOK
139

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Refining Toner er et mildt, oppfriskende ansiktsvann for alle hudtyper som vitaliserer og balanserer huden etter rens. Har en lett sammentrekkende og forfinende effekt på porene takket være ekstrakter fra villroseblader og trollhassel. Etter bruk av ansiktsvannet føles huden oppfrisket og balansert og kan nå lett absorbere og dra nytte av etterfølgende hudpleieprodukter. Har en mild duft av ekte eteriske oljer som gir en oppfriskende følelse.
Hell noen dråper på en bomullspad og før lett over ansikt, hals og brystparti morgen og kveld etter rens. Unngå øyeområdet. Skal ikke skylles av.
Vatten, alkohol, vildrosbladsextrakt, trollhasseldestillat, citronsaft, äkta eteriska oljor, limonene*, linalool*, geraniol*, citral*. * från äkta eteriska oljor
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331