Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Weleda Pomegranate Firming Serum

Vurderinger
Pris
439 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Pomegranate Firming Face Serum er et oppstrammende serum som gir moden hud en intensivbehandling, umiddelbart og over tid.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pomegranate Firming Serum
p859614
v42475111
Weleda
NOK
439
Pomegranate Firming Face Serum er et oppstrammende serum som gir moden hud en intensivbehandling, umiddelbart og over tid. Huden får intensiv fuktighet, noe som gjør at den føles myk og smidig hele dagen/natten. Elastisiteten og spensten i huden forbedres samtidig som rynker og fine linjer blir mindre synlige. Inneholder hirseekstrakt og granateplesaft, som stimulerer hudens cellefornyelse og bidrar til at huden blir finere og jevnere. Granateplesaft inneholder også rikelige mengder antioksidanter og beskytter huden mot frie radikaler. Etter bruk føles huden mykere og glattere. Huden har fått ekstra energi og er mer motstandsdyktig mot ytre påkjenninger. Kombiner alltid med Pomegranate Firming Day Cream eller Pomegranate Firming Night Cream.
Påfør et tynt lag på ansikt, hals og brystparti hver morgen og kveld etter rens og ansiktsvann og før påføring av Pomegranate Firming Day Cream eller Pomegranate Firming Night Cream. Unngå øyeområdet.
Volum:
30 ml
EAN:
4001638080040

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331