Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Almond Soothing Cleansing Lotion
Kampanje 20%

Almond Soothing Cleansing Lotion

Weleda

Almond Soothing Cleansing Lotion er en ekstra mild renselotion for ømfintlig hud og hud i ubalanse. Fjerner skånsomt urenheter og makeup og bevarer samtidig hudens naturlige balanse.
119,20 kr
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Almond Soothing Cleansing Lotion
p861165
v42525188
Weleda
NOK
119.2

Omtaler

Thea | 11-03-2018
Min must have! Masserer den inn I tørr hud og renser av med varm, fuktig klut. Mild og skånsom på min sensitive hud.
Jeanett | 11-03-2018
Mild og god, men føler ikke at huden har blitt sikkelig renset. Må brukes sammen med bomullspad o.l. for å fjerne sminke. Ikke nok å skylle med vann.
Karoline | 10-03-2018
Meget behagelig og skånsom rens for ansikt. Elsker at den er så snill mot huden, og den nydelige mandelduften.

Mer Informasjon

Almond Soothing Cleansing Lotion er en ekstra mild renselotion for ømfintlig hud og hud i ubalanse. Fjerner skånsomt urenheter og makeup og bevarer samtidig hudens naturlige balanse. Inneholder ekstra milde naturlige ingredienser som mandelolje og plommekjerneolje som mykgjør og gjør at huden føles behagelig. Melkesyre bevarer hudens naturlige pH-verdi. Du trenger derfor ikke bruke ansiktsvann etter rensen. Gjør huden ren, myk og smidig og klargjør den for etterfølgende produkter. Duftfri.
Brukes morgen og kveld på ansikt, hals og brystparti. Påfør med hendene eller en bomullspad. Fjern med lunkent vann eller en fuktet bomullspad.
Vatten, mandelolja, fettsyraglycerid, alkohol, plommonkärnolja, xanthan, mjölksyra
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331