Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Gentle Cleansing Milk
Kampanje 20%

Gentle Cleansing Milk

Weleda

Gentle Cleansing Milk er en mild, kremet rensemelk for normal og tørr hud. Den fjerner skånsomt urenheter og makeup samtidig som hudens naturlige balanse bevares.
111,20 kr
139 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gentle Cleansing Milk
p859634
v42475673
Weleda
NOK
111.2

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Gentle Cleansing Milk er en mild, kremet rensemelk for normal og tørr hud. Den fjerner skånsomt urenheter og makeup samtidig som hudens naturlige balanse bevares. Med sin milde kombinasjon av naturlige ingredienser, blant annet kaldpresset jojobaolje, sesamolje og ekstrakt fra trollhassel, blir huden skånsomt renset uten at den tørker ut. Etter rensen føles huden myk og behagelig, og den milde duften av ekte eteriske oljer vitaliserer og gir en frisk og ren følelse. Følg opp med Refining Toner for best resultat.
Masser inn på ansikt, hals og brystparti morgen og kveld med fingrene eller en bomullspad. Unngå øyeområdet. Skyll deretter med lunkent vann. Følg opp med Refining Toner.
Vatten, sesamolja, alkohol, jojobaolja, lysolecithin, äkta eteriska oljor, fettsyraglycerid, trollhasseldestillat, irisrotextrakt, xanthan, limonene*, linalool*, citronellol*, geraniol*, citral*. * från äkta eteriska oljor
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331