Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Weleda Pomegranate Firming Day Cream

Vurderinger
Pris
279 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Pomegranate Firming Day Cream er en ekstra nærende og beskyttende dagkrem for moden hud med granateplekjerneolje som forbedrer hudens fasthet og elastisitet.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pomegranate Firming Day Cream
p859610
v42475087
Weleda
NOK
279
Pomegranate Firming Day Cream er en ekstra nærende og beskyttende dagkrem for moden hud med granateplekjerneolje som forbedrer hudens fasthet og elastisitet. Granateplekjerneolje inneholder også rikelige mengder antioksidanter og beskytter huden mot frie radikaler. Sammen med makadamianøttolje og arganolje bidrar granateplekjerneoljen til å forbedre hudens egen beskyttelsesbarriere og gjøre rynker og fine linjer mindre synlige. Huden tilføres intensiv fuktighet hele dagen samtidig som den naturlige cellefornyelsen stimuleres, noe som gjør huden jevnere, mykere og klarere. Kremen er godt egnet under makeup og absorberes raskt av huden. Kombiner med Pomegranate Firming Face Serum for et optimalt resultat.
Påfør på ansikt, hals og brystparti hver morgen etter rens og ansiktsvann og etter påføring av Pomegranate Firming Face Serum. Unngå øyeområdet.
Volum:
30 ml
EAN:
4001638090889

Omtaler

5.0
Basert på 1 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
H
Helene Schweikert
08-12-2015
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331