Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Ten Minute Tan Self Tan 150 ml

Ten Minute Tan Self Tan 150 ml

Vita Liberata

Å få en perfekt brunfarge har nå blitt enda enklere med 10 minutters Tan - verdens raskeste virkende selvbruning.
489 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ten Minute Tan Self Tan
p89395366
v89395367
Vita Liberata
NOK
489

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Å få en perfekt brunfarge har nå blitt enda enklere med 10 minutters Tan - verdens raskeste virkende selvbruning. Absorbert innen 10-20 minutter og begynner å utvikle en vakker, naturlig lys brunfarge nyanse etter bare ti minutter av handlingen på huden. Dette betyr at du kan bruke og la virke i ti minutter, skyll med vann og 4-6 timer senere, vil huden din har fått en gyllen brunfarge. Produktet absorberes raskt og kan skylles etter behandling og dermed forårsaker ingen problemer i varmt klima når du svømmer eller svetter. 10 minutters Tan er en svært fuktighetskrem som bryr seg for huden din samtidig som det gir farge. Super Loaded med anti-aging ingredienser som Matrixyl 3000 og rose ekstrakter, som sammen stimulerer dannelsen av kollagen. Passer for alle hudtoner. Body Blur er fylt til randen av konsentrerte anti-aging ekstrakter. 10 minutters Tan kan påføres daglig for å bygge opp den ønskede farg. Du kan bruke en krem ​​med solfaktor 30 minutter etter påføring av 10 minutters Tan.
Påfør en rikelig mengde på huden med lange, ovale sirkelbevegelser. Vask håndflatene umiddelbart etter påføring eller bruk en skrubbevott/-hanske. Vent minst ti minutter og dusj deretter som vanlig. Vær nøye med å ikke bruke en fuktighetsgivende dusjsåpe. Tørk deg forsiktig før du kler på deg. De naturlige, aktive ingrediensene i Ten Minute Tan vil utvikle seg gradvis de kommende 4–8 timene. Kan brukes daglig for å bygge opp en dypere farge.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331