Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

pHenomenal Tan Mousse Medium
pHenomenal Tan Mousse Medium

pHenomenal Tan Mousse Medium

Vita Liberata

En hurtigtørkende brun uten sol-mousse med pHenO2 -teknologi som gir den mest holdbare, naturlige solbrune fargen, raskt og enkelt. Fargen utvikles på 4-8 timer og holder i opptil 2–3 uker.
489 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
pHenomenal Tan Mousse Medium
p89033178b
v89033180
Vita Liberata
NOK
489

Omtaler

Ingrid K | 13-08-2018
Dette er egentlig en bra selvbruner. Fargen er naturlig og fin. Lett å påføre. Følger bruksanvisningen til punkt og prikke, men lenger enn 5 dager sitter dessverre ikke fargen på meg.
Emma | 06-03-2017
Vita Liberata Mousse er den beste selvbruning jeg har prøvd. Den gir en fin og jevn farge, og tørker veldig raskt. Moussen er farget slik at du ser hvor du har påført. Du vil kunne kjenne en nokså mild duft når fargen setter seg, men dette er ikke i nærheten av andre BUS-produkter. Jeg påfører denne 2-3 dager på rad (2 holder oftest) og fargen sitter godt i 5 dager før den gradvis forsvinner. Husk å bruk Tan mitt for best resultat!
Ingvild Mortensen | 16-02-2017
Min desidert største favoritt når det kommer til brun-uten-sol!!! Har vært trofast til denne i mange år. Prøvd mye i mellom, men faller alltid tilbake. Fargen er nydelig, blir jevn og fin med påføringsvott, fukter huden, lukter ingenting og tørker på bare noen sekunder! Hva mer kan man ønske seg i en BUS? Anbefales å bruke 2-3 dager på rad for et langvarig resultat.

Mer Informasjon

En hurtigtørkende brun uten sol-mousse med pHenO2 -teknologi som gir den mest holdbare, naturlige solbrune fargen, raskt og enkelt. Fargen utvikles på 4-8 timer og holder i opptil 2–3 uker.
Odour Remove™-teknologi gir et duftfritt, solbrunt resultat Moisture Locking System tilfører huden fuktighet i 72 timer Sertifisert økologiske hveteekstrakter
Agurk – tilfører kroppen fuktighet og bidrar til å fjerne toksiner
Trollhassel – kjent for sine antioksiderende og legende egenskaper
Papaya – forbedrer hudens teint og struktur
Eksfolier, men bruk ikke fuktighetskrem eller fuktende dusjkrem før påføring av brun uten sol-produktet. Bruk en påføringshanske og påfør lotionen på huden med sirkelbevegelser. La lotionen virke i minst 4-8 timer før du dusjer. Gjenta påføringen 2 ganger for å få et optimalt resultat.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331