Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
pHenomenal Tan Lotion Dark pHenomenal Tan Lotion Medium

pHenomenal Tan Lotion Dark pHenomenal Tan Lotion Medium

Vita Liberata

En utrolig fuktighetsgivende brun uten sol-lotion for ansikt og kropp med pHenO2 -teknologi som gir den mest holdbare, naturlige solbrune fargen, raskt og enkelt.
489 kr
pHenomenal Tan Lotion Medium
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En utrolig fuktighetsgivende brun uten sol-lotion for ansikt og kropp med pHenO2 -teknologi som gir den mest holdbare, naturlige solbrune fargen, raskt og enkelt. Fargen utvikles på 4-8 timer og holder i opptil 2–3 uker.
Odour Remove™-teknologi gir et duftfritt, solbrunt resultat Moisture Locking System tilfører huden fuktighet i 72 timer Sertifisert økologiske hveteekstrakter
Litchi – fornyer og balanserer huden og forebygger derved skjønnhetsfeil
Bringebær – reparerer, mykner og fukter huden
Ginkgo Biloba – antioksidant som stimulerer og gjør huden fastere og mer ungdommelig
Eksfolier, men bruk ikke fuktighetskrem eller fuktende dusjkrem før påføring av brun uten sol-produktet. Bruk en påføringshanske og påfør lotionen på huden med sirkelbevegelser. La produktet virke i minst 4-8 timer før du dusjer. Gjenta påføringen 2 ganger for å få et optimalt resultat.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331