Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Marula Dry Oil Self Tan SPF 50
Marula Dry Oil Self Tan SPF 50

Marula Dry Oil Self Tan SPF 50

Vita Liberata

Verdens første brun uten sol-olje med solbeskyttelsesfaktor SPF 50 Enestående egenskaper: Behandle huden din med oljefri Marula-olje, gi den en solbrun glød med...
615 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Marula Dry Oil Self Tan SPF 50
p89033367
v89033368
Vita Liberata
NOK
615

Mer Informasjon

Verdens første brun uten sol-olje med solbeskyttelsesfaktor SPF 50
Enestående egenskaper:
Behandle huden din med oljefri Marula-olje, gi den en solbrun glød med EcoCert DHA og beskytt den med en avansert, bredspektret SPF 50. pHenO2®-teknologi gir deg den mest holdbare solbrune fargen – opptil 10 dager med kun 1 påføring. Sertifisert økologiske ingredienser mykner den naturlig solbrune huden og gir den næring, pleie og beskyttelse.
Fantastiske ekstrakter:
Østafrikansk marulaolje har eksepsjonelle rynkeforebyggende og fuktighetsgivende egenskaper – 4 x mer fuktighet enn arganolje og 4 x mer vitamin C enn appelsiner.
Tahitisk monoiolje leger, reparerer og bidrar til konsentrasjon av fuktighet i huden.
Bruksanvisning:
Eksfolier, men tilfør ikke fuktighet før brun uten sol og unngå fuktighetsgivende dusjkremer. Påfør på huden med lange sirkelbevegelser og bruk sparsomt på hender, føtter, knær og albuer. For å få en solbrun farge skal produktet få virke i minst 1 time. Vent 8 timer for å få en optimal effekt. Vask hendene rett etter bruk eller bruk en påføringshanske. Ved bruk som solbeskyttelsesmiddel skal en rikelig mengde påføres 15 minutter før soling og påføres på nytt annenhver time.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331