Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Pro Curl Lash Curler

Pro Curl Lash Curler

Tweezerman

Fortryllende øyevipper! Vår luksuriøse vippetang får med hver eneste øyenvipp og skaper den perfekte bue. Vippetangen har også en separerende effekt på vippene.
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pro Curl Lash Curler
p935587
v44969947
Tweezerman
NOK
275

Omtaler

Mari | 24-08-2019
Virkelig skuffet over denne. Knakk i festet øverst, fikk det ikke som reklamasjon fordi den var over 1 måned gammel. Er slikt (relativt) dyrt produkt bør kunne forventes å vare i mer enn 6 måneder!
Ragni Boberg Johnsen | 16-02-2017
Beste vippetangen jeg har prøvd til nå! Jeg har absolutt ingen bøy på vippene mine naturlig og denne gjør absolutt noe med den saken. Uten sminke holder den vippene oppe hele dagen frem til jeg vasker fjeset på kvelden, med mascara må jeg varme vippetangen litt på forhånd for at det skal holde. Gir veldig fin bøy og passer perfekt for litt rund øyeform!
Julie | 04-03-2016
Helt fantastisk vippetang, beste jeg har prøvd! Jeg har relativt flate øyevipper, og denne hjelper mye! Holder de bøyde nesten hele dagen! Anbefales virkelig!

Mer Informasjon

Fortryllende øyevipper! Vår luksuriøse vippetang får med hver eneste øyenvipp og skaper den perfekte bue. Vippetangen har også en separerende effekt på vippene. Ergonomisk design gjør den presis og enkel å anvende. 3 ekstra silikonpads medfølger.
Farge:Kobber
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331