Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Slant Tweezer Pink

Slant Tweezer Pink

Tweezerman

Tweezerman sin #1 og bestselger gjennom 30 år. Hele 35 produksjonssteg må til for å skape denne perfekte toppkvalitets pinsett.
235 kr
Pink
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karin | 30-12-2018
Denne ikoniske pinsetten er den beste jeg har prøvd. Du får et perfekt grep i hvert enkelt hårstrå med denne pinsetten og min er like skarp etter 4 år.
greengirl | 17-02-2017
Bra pinsett, perfekt form, god å holde, effektiv å jobbe med. Den beste av mange jeg har prøvd.
NN | 16-02-2017
Den beste pinsetten som finnes.

Mer Informasjon

Tweezerman sin #1 og bestselger gjennom 30 år. Hele 35 produksjonssteg må til for å skape denne perfekte toppkvalitets pinsett. Pinsettens tupp er håndfilt og har en 25 graders vinkel som er spesialdesignet og justert til å gripe tak i hvert hår, hver gang. Samtlige pinsetter er laget av høykvalitets rustfritt stål, også de rosa emaljebelagte pinsettene. Pinsetten i rent rustfritt stål (uten emalje) kan steriliseres.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331