Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Folding iLashcomb

Folding iLashcomb

Tweezerman

Denne sammenleggbare vippekammen definerer og separerer vippene til det perfekte! Gullbelagte «metalltenner» fjerner enkelt overflødig mascara. Vippene får optimal lengde, helt uten klumper.
175 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Folding iLashcomb
p935559
v44969574
Tweezerman
NOK
175

Omtaler

Renée Augusta | 16-10-2015
Denne liker jeg! Begynner nå etter en tids bruk å bli noe slarkete i "leddet", men det er ingenting som påvirker bruken eller resultatet. Den er blitt uunnværlig hver gang mascara'n skal på. Ingen betenkeligheter med å anbefale denne.

Mer Informasjon

Denne sammenleggbare vippekammen definerer og separerer vippene til det perfekte! Gullbelagte «metalltenner» fjerner enkelt overflødig mascara. Vippene får optimal lengde, helt uten klumper. Anvendes på vippene før mascaraen har tørket. Anvender du flere lag med mascara; bruk kammen mellom hvert lag før det tørker. Rengjøres med bomull, vann og/eller alkohol, ikke sminkefjerner.
Farge:Sølv
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331