Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

ENDELIG HER! Adventskalendere! 

Tom Ford Fleur De Portofino Acqua EdT 50 ml

Vurderinger
Pris
1 090 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Fleur De Portofino Acqua EdT
p94002102
v94002103
Tom Ford
NOK
1090
LEVENDE. BEKYMRINGSLØS. FENGSLENDE.
Fleur de Portofino Acqua inviterer deg til et sprudlende uttrykk av Portofino i full, sensuell blomstring. Den blomstrende forførelsen er inspirert av kaskader av hvite blomster som henger fra grenene til hvit akasie, det høyt elskede treet som gir skygge i mange hager rundt Middelhavet og langs mange rolige avenyer. Toppnoten er en delikat miks av friske sitrusessenser. En blanding av sitron fra Sicilia, mandarin fra Sorrento, bergamott fra Calabrese og saftig tangerin gir tempoet, et perfekt bilde av en sitruslund fuktig med regn. Denne sitrusblandingen blir forsterket av bigarade (uspiselig bitter appelsin) lead absolute for dybde og fylde. Fiolblad absolute Orpur® pakker inn akkorden med sine grønne plantenyanser. Ved å kombinere noter av cassietre og mimosa, skiller den hvite akasiaen i hjertet seg med sin rikhet og vanedannende spor av krydder, og har en karakter som er både tydelig og gåtefull. Denne forførende noten er kombinert med magnolia med hvite kronblader, deretter pakket inn i en bukett av ikoniske blomsterekstrakter fra Middelhavet: appelsinblomst templar, rose absolute fra Marokko og en utsøkt kvalitet av sjasmin "grandiflorum", kjent for sin narkotiske duft.
Den tørre duften er strukturert rundt en fristende akkord av acacia-honning, en honning laget utelukkende av nektaren fra acaciablomsten. Som en monofloral honning, er den like flytende og saftig som nektaren til selve blomsten.
Volum:
50 ml
Vekt:
190 g
EAN:
0888066094436
Mer inspirasjon

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331