Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

Tom Ford Fleur De Portofino Acqua EdT 50 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
1 035 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fleur De Portofino Acqua EdT
p94002102
v94002103
Tom Ford
NOK
1035
LEVENDE. BEKYMRINGSLØS. FENGSLENDE.
Fleur de Portofino Acqua inviterer deg til et sprudlende uttrykk av Portofino i full, sensuell blomstring. Den blomstrende forførelsen er inspirert av kaskader av hvite blomster som henger fra grenene til hvit akasie, det høyt elskede treet som gir skygge i mange hager rundt Middelhavet og langs mange rolige avenyer. Toppnoten er en delikat miks av friske sitrusessenser. En blanding av sitron fra Sicilia, mandarin fra Sorrento, bergamott fra Calabrese og saftig tangerin gir tempoet, et perfekt bilde av en sitruslund fuktig med regn. Denne sitrusblandingen blir forsterket av bigarade (uspiselig bitter appelsin) lead absolute for dybde og fylde. Fiolblad absolute Orpur® pakker inn akkorden med sine grønne plantenyanser. Ved å kombinere noter av cassietre og mimosa, skiller den hvite akasiaen i hjertet seg med sin rikhet og vanedannende spor av krydder, og har en karakter som er både tydelig og gåtefull. Denne forførende noten er kombinert med magnolia med hvite kronblader, deretter pakket inn i en bukett av ikoniske blomsterekstrakter fra Middelhavet: appelsinblomst templar, rose absolute fra Marokko og en utsøkt kvalitet av sjasmin "grandiflorum", kjent for sin narkotiske duft.
Den tørre duften er strukturert rundt en fristende akkord av acacia-honning, en honning laget utelukkende av nektaren fra acaciablomsten. Som en monofloral honning, er den like flytende og saftig som nektaren til selve blomsten.
Volum:
50 ml
Vekt:
211500 g
EAN:
0888066094436

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331