Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Dior Capture Totale

NYE CAPTURE TOTALE

Høykonsentrert med Dior-patentert** Bio-Cellular Technology™ bidrar disse to hudpleieproduktene til å fornye energien i morcellene og reaktivere hudens 6 viktigste funksjoner for en fullstendig aldersbekjempende effekt.

FORPLIKTET TIL EN MER MILJØVENNLIG OG NATURLIG SKJØNNHET

Fra å dyrke blomster uten kjemisk gjødsel i hagene sine til å utvikle miljøvennlige emballasjer er Dior Science forpliktet til å respektere naturen og beskytte hudens skjønnhet.

DIORS VIKITGE OPPDAGELSEN INNEN MORCELLER

Etter 20 år med forskning på morceller vet Dior-forskere nå mer om forholdene rundt skjønnhet og helse i ung hud: morcellene representerer bare 0,2 % av hudcellene våre, en hver morcelle kan gi liv til millioner av andre celler.

DEN NYE SAMMENSATTE METODEN

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331