Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Dior Capture Totale

NYE CAPTURE TOTALE

Høykonsentrert med Dior-patentert** Bio-Cellular Technology™ bidrar disse to hudpleieproduktene til å fornye energien i morcellene og reaktivere hudens 6 viktigste funksjoner for en fullstendig aldersbekjempende effekt.

FORPLIKTET TIL EN MER MILJØVENNLIG OG NATURLIG SKJØNNHET

Fra å dyrke blomster uten kjemisk gjødsel i hagene sine til å utvikle miljøvennlige emballasjer er Dior Science forpliktet til å respektere naturen og beskytte hudens skjønnhet.

DIORS VIKITGE OPPDAGELSEN INNEN MORCELLER

Etter 20 år med forskning på morceller vet Dior-forskere nå mer om forholdene rundt skjønnhet og helse i ung hud: morcellene representerer bare 0,2 % av hudcellene våre, en hver morcelle kan gi liv til millioner av andre celler.

DEN NYE SAMMENSATTE METODEN

  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331