Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Biotherm Life Plankton

Hos Biotherm tror vi på at vi kan kan oppnå virkelige fremskritt hvis vi utnytter vitenskapen til å støtte naturen. Takket være biovitenskapen har vi utviklet en unik portefølje av hudpleieprodukter.

Denne troen kommer til uttrykk gjennom Life Plankton™ er Biotherms unike og regenererende signaturingrediens. Life Plankton™ er av naturlig opprinnelse og utvunnet av de varme kildene i de franske Pyreneene. Via biovitenskapen er ingrediensen forsterket og tilsatt i samtlige Biotherms produkter.

Biotherm Life Plankton Elixir er et regenererende serum til alle hudtyper og aldre; første trinn i enhver hudpleierutine for en vakker og velpleid hud. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret og styrket. Med tiden fremstår huden fastere og glattere, fine linjer reduseres, og huden ser yngre ut.

Inneholder 5 % Life Plankton probiotisk fraksjon – Biotherms unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse. I tillegg inneholder serumet fuktighetsgivende hyaluronsyre og Vitamin C Complex for glød.

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intens fuktgivende 8-dagers ampullekur for å få en fyldigere og smidigere hud, som oppleves yngre og med fornyet glød. Ampullene inneholder Biotherms signaturingrediens Life plankton™, samt Vitamin C Complex og den fuktgivende ingrediensen hyaluronsyre. Ampullekuren brukes over en periode på 8 dager for optimal intens fukt og fylde. Alternativt benytt Life Plankton [H.A] Ampoules på dager hvor huden trenger til ekstra fukt og pleie.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020