Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Biotherm Waterlover

Nå er det endelig sommer, og det betyr at du må passe ekstra godt på huden din. Bruk vårt Elixir Serum som det første trinnet i din rutine, etterfulgt av en god dagkrem som Aquasource Gel, og ikke glem en fuktighetsgivende kroppslotion – vi vil på det sterkeste anbefale Lait Corporel. Når du beveger deg utenfor, anbefaler vi at du bruker en god solkrem med SPF30 eller SPF50, og her kan du med fordel bruke vår svanemerket Waterlover Sun Milk. Påfør ett nytt lag med jevne mellomrom (minst hver andre time) for å bevare den gode solbeskyttelsen – særlig hvis du har badet, svettet eller tørket deg med et håndkle. 

Sommergave: Akkurat nå får du en gave når du kjøper to 2 solprodukter fra Bioterm

*Gjelder så langt lageret rekker 

"Det er viktig for meg å beskytte huden - derfor bruker jeg alltid solkrem når jeg går ut"

Waterlover Sun Milk​

Vår første Svanemerkede solkrem som er utviklet til den bevisste forbrukeren, som ønsker å beskytte huden med respekt for planteplankton og havmiljøet.

Waterlover Sun Milk SPF50 har en myk og behagelig konsistens, som er enkel å påføre og absorberes raskt uten å etterlate hvite merker på huden. Vår nedbrytbare solkrem er vannfast og velegnet til sensitiv hud.

Sommergave: Akkurat nå får du en gave når du kjøper to 2 solprodukter fra Bioterm​.

*Gjelder så langt lageret rekker 

WATER LOVERS PROGRAM                 

Siden 2012 har Bioterm arbeidet med Water Lovers-programmet, et initiativ som har som formål å spre informasjon om plastforurensning og å forandre hvordan mennesker behandler havet.  

TARA PARTNERSHIP                                  

@fondationtaraocean har vært vår forskningspartner siden 2017 og vi inspireres av de mange fremskrittene de har gjort! Tara Fondation har på sin 36 meter lange seilbåt i aluminium utført 11 ekspedisjoner for å samle maritime data rundt om i verden. Gjennom sine undersøkelsessresultater har de kunnet mate forskere med informasjon som hjelper til med å forutse og forebygge klimaforandringenes påvirkning på havsorganismer som eksempelvis phytoplankton.

PLANTEPLANKTON                             

Gjennom fotosyntesen omdanner planteplankton like mye karbondioksid som skoger og andre landplanter. På verdensbasis henter denne "biologiske karbonpumpen" rundt 10 gigatonn karbon fra atmosfæren hvert år og lagrer den på store havdyp. Uten dette kan vi ikke puste. Dette er grunnen til at Biotherm har utviklet Waterlover sunmilk, den første solpleien som behandler maritimt liv med respekt, slik at du både beskytter huden og tar vare på havet.

Life Plankton Elixir

Biotherm Life Plankton Elixir er et regenererende serum til alle hudtyper og aldre; første trinn i enhver hudpleierutine for en vakker og velpleid hud. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret og styrket. 

Et sant hudpleiemirakel. Inneholder 5 % Life Plankton probiotisk fraksjon – Biotherms unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse, som er kjent for sine regenererende egenskaper. I tillegg inneholder serumet fuktighetsgivende hyaluronsyre og Vitamin C Complex for glød.

AQUASOURCE​

Biotherm Aquasource Gel er en intens fuktgivende gel til normal/kombinert hud. Den nye Aquasource Gel inneholder en ingrediens som blant annet finnes i de franske Pyreneene. Aura Leaf er en plante som gir huden fukt. 

Aquasource gjennomfukter og styrker huden og gir huden naturlig glød. Etter første gangs bruk får huden mer glød og 48-timers intens fukt. 

LAIT CORPOREL​

Biotherm Lait Corporel Body Lotion er en frisk og fuktgivende bodylotion til alle hudtyper. Teksturen fukter huden og trenger raskt inn uten å bli fettete.

Inneholder ekstrakter av sitrusfrukter, og etterlater huden myk og smidig. Hudens elastisitet økes. Duften gir en frisk følelse av renhet og velvære.

  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331