Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Tangle Teezer Salon Elite Black

Tangle Teezer Salon Elite Black

Tangle Teezer

Tangle Teezer Salon Elite glatter håret uten å skade skjellaget og fungerer i både vått og tørt hår.
179 kr

Omtaler

Mariell-S | 16-02-2017
Denne børsten er min absolutte favoritt. Jeg har prøvd mye rart, men for mitt hår er denne strålende. Jeg har veldig tykt hår som også er veldig tungt... Den tar ut eventuelle floker svært skånsomt.. Jeg har en lillesøster som er VELDIG hårsår, men denne børsten er null problem for henne å bruke. Dessuten er den veldig lett å holde ren. Anbefales.
Mariell-S | 01-01-2017
ELSKER denne børsten! Det er definitivt den beste jeg noen gang har hatt. Dersom du er usikker på om du skal prøve eller ikke, bare kjør på! Løser lett og smertefritt opp floker.
Silje | 31-12-2016
Supereffektiv og bra børste. Funker like bra i tørt som vått hår. Fin for oss som er hårsåre.

Mer Informasjon

Tangle Teezer Salon Elite glatter håret uten å skade skjellaget og fungerer i både vått og tørt hår. Børsten gir deg et fantastisk resultat og sorterer ut håret og floker på en smertefri og skånsom måte.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331