Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Full Exposure Mascara Waterproof Jet Black
Full Exposure Mascara Waterproof Jet Black
Full Exposure Mascara Waterproof Jet Black
Full Exposure Mascara Waterproof Jet Black
ONLY AT KICKS

Full Exposure Mascara Waterproof Jet Black

Smashbox

En fiberrik, vanntett, langstrakt mascara som øker vippevolumet med hvert slag. Smashbox Full Exposure Waterproof Mascara er en studiotestet vanntett mascara inspirert av teknikkene på settet.
220 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Full Exposure Mascara Waterproof
p88752023
v88752024
Smashbox
NOK
220

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En fiberrik, vanntett, langstrakt mascara som øker vippevolumet med hvert slag. Smashbox Full Exposure Waterproof Mascara er en studiotestet vanntett mascara inspirert av teknikkene på settet. Denne mascaraen er beriket med fibre som kombinert med en spesiell formel gir lange fine og omfangsrike vipper. Denne vanntette maskaraen verken klumper eller sprayer, så sminken din sitter skarpt hele dagen. Få dådyrøyne med denne mascaraen som gir perfekte buede vipper og rammer inn de vakre øynene dine. FAKTA: Holder i opptil 10 timer 107% lengre vipper 96% mer volum Motstår svette og fuktighet Kan også brukes hvis du bruker kontaktlinser / oftalmologisk testet Anvendelse: Start der vippene er nærmest øyelokkene, og kjør mascaran herfra. Søk på nytt for å gi mer fylde og lengde. Fordeler: Vanntett Fiberrik og forlokkende mascara Holder i opptil 10 timer Gir lengre og tettere vipper Verken klumper eller drysser Svette- og fuktresistent Oftalmologisk testet
Start der vippene er nærmest øyelokkene, og kjør mascaran herfra. Søk på nytt for å gi mer fylde og lengde.
Volum:9 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331