Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Photo Edit Eye Shadow Trio Nudie Pic (Medium)
Photo Edit Eye Shadow Trio Nudie Pic (Medium)
Photo Edit Eye Shadow Trio Nudie Pic (Medium)
Photo Edit Eye Shadow Trio Nudie Pic (Medium)
Photo Edit Eye Shadow Trio Nudie Pic (Medium)
ONLY AT KICKS

Photo Edit Eye Shadow Trio Nudie Pic (Medium)

Smashbox

Denne intenst pigmenterte trioen med øyenskygger består av tre perfekt koordinerte farger som du kan bruke til å lage et komplett utseende på et øyeblikk.
230 kr
Nudie Pic (Medium)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Edit Eye Shadow Trio
p89940336
v89940348
Smashbox
NOK
230

Omtaler

Jorunn Johansen | 17-04-2019
Superfornøyd! Lett å påføre og jobbe med, og sitter godt.
Anna | 12-04-2018
Jeg bruker sjelden øyeskygge, fordi jeg liker en veldig naturlig look, men kjøpte denne i nudie pic medium, og er superfornøyd! Det er veldig enkelt å lage en naturlig look, med kjempefine farger.
Gunn | 09-03-2018
Så utrolig fine og pigmenterte øyenskygger! Liten og praktisk "kameralinse" som er lett å ta med seg. #Repost palettet har utrolig fine duochrome øyenskygger, og den største øyenskyggen må prøves som highlighter! Den gir samme effekt som highligter i Anastasia Aurora palette! <3

Mer Informasjon

Denne intenst pigmenterte trioen med øyenskygger består av tre perfekt koordinerte farger som du kan bruke til å lage et komplett utseende på et øyeblikk. De er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og finish for å skape et perfekt utseende med tre formler og farger som er enkle å blande. Paletten er designet for å gi deg dobbelt så mye farge som du trenger mest, og inkluderer en trinnvis guide. Alle Smashbox Eye Shadow Trio øyenskygger er cruelty-free. Anvendelse: Start om nødvendig med påføring av 24 Hour Shadow Primer. Bruk grunnfargen fra vippelinjen til øyenbrynene. Påfør den lysere fargen på øyelokket. Bland den mørkere fargen inn i den blanke linjen eller bruk som eyeliner. Kan bygges opp i flere lag for å intensivere fargen.
Start om nødvendig med påføring av 24 Hour Shadow Primer. Bruk grunnfargen fra vippelinjen til øyenbrynene. Påfør den lysere fargen på øyelokket. Bland den mørkere fargen inn i den blanke linjen eller bruk som eyeliner. Kan bygges opp i flere lag for å intensivere fargen.
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331