Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
ONLY AT KICKS

Photo Finish Lash Primer

Smashbox

Maskara er alltid best med primer. Fra primer-autoriteten kommer vår første 10-i-1 vippeprimer for vippene fra dine drømmer.
160 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Lash Primer
p88752044
v88752045
Smashbox
NOK
160

Omtaler

Linniii | 11-03-2018
Jeg har brukt maskara primer i mange år, og dette er den beste jeg har prøvd. Gir meg fyldigere vipper, gjør det lettere å legge maskara og gjør at maskaraen holder seg på plass hele dagen ute å smitte av eller drysse.
Josefine | 10-03-2018
Dette produktet har vært en favoritt hos meg lenge. Påføres før mascara fra Smashbox og plutselig har du fått litt lenger franser med volum. Viktig å ikke påføre for mye, da blir det klumpete🙂
Gunn | 09-03-2018
Hvit base før påføring av mascara som gir et resultat med enda mer lengde og volum!

Mer Informasjon

Maskara er alltid best med primer.
Fra primer-autoriteten kommer vår første 10-i-1 vippeprimer for vippene fra dine drømmer. Denne primeren er perfekt under fotograferinger for å pleie og løfte vippene til nye høyder, den gir vippene ekstra volum og får maskaraen til å sitte lengre. I tillegg hindrer den at maskaraen flasser eller gnis utover. Påfør flere strøk for ekstra drama.
Vår spesialdesignede dobbeltsidige Two-Timer børste består av en tynn kam for perfekt atskilte vipper uten klumper og formede børstehår som omslutter hvert vippehår.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331