Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
Photo Finish Lash Primer
ONLY AT KICKS
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Photo Finish Lash Primer

Smashbox

Maskara er alltid best med primer. Fra primer-autoriteten kommer vår første 10-i-1 vippeprimer for vippene fra dine drømmer.
160 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linniii | 11-03-2018
Jeg har brukt maskara primer i mange år, og dette er den beste jeg har prøvd. Gir meg fyldigere vipper, gjør det lettere å legge maskara og gjør at maskaraen holder seg på plass hele dagen ute å smitte av eller drysse.
Josefine | 10-03-2018
Dette produktet har vært en favoritt hos meg lenge. Påføres før mascara fra Smashbox og plutselig har du fått litt lenger franser med volum. Viktig å ikke påføre for mye, da blir det klumpete🙂
Gunn | 09-03-2018
Hvit base før påføring av mascara som gir et resultat med enda mer lengde og volum!

Mer Informasjon

Maskara er alltid best med primer.
Fra primer-autoriteten kommer vår første 10-i-1 vippeprimer for vippene fra dine drømmer. Denne primeren er perfekt under fotograferinger for å pleie og løfte vippene til nye høyder, den gir vippene ekstra volum og får maskaraen til å sitte lengre. I tillegg hindrer den at maskaraen flasser eller gnis utover. Påfør flere strøk for ekstra drama.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331