Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Photo Finish Hydrating Under Eye Primer Transparent
Photo Finish Hydrating Under Eye Primer Transparent
ONLY AT KICKS

Photo Finish Hydrating Under Eye Primer Transparent

Smashbox

Glem mørke ringer og poser under øynene – uansett hvor tidlig du står opp!
200 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Hydrating Under Eye Primer
p906080
v44022812
Smashbox
NOK
200

Omtaler

Mjau | 14-05-2019
Har brukt denne i GUD vet hvor mange år. Concealeren creaser aldri og den gjør huden myk. Jeg bruker den under øynene og rundt munnen og hvor ellers concealer og foundation har en tendens til å crease.
Marit | 07-02-2019
Deilig liten sak! Gir fukt og demper mørke ringer og hevelser noe. Liker!
Bente | 27-01-2019
Positivt overrasket. Kommer helt klart til å kjøpe denne igjen. Tillfører fukt og får concealeren til å sitte penere og lenger,og det er aldrig feil i min bok.

Mer Informasjon

Glem mørke ringer og poser under øynene – uansett hvor tidlig du står opp! Det nyeste tilskuddet til vårt berømte Photo Finish Primer-sortiment er et gjennombrudd i primerkategorien, laget spesielt for det ømfintlige området under øynene dine. Den fuktighetsgivende, lette formelen lysner straks området rundt øynene og motvirker hevelse og mørke ringer! - kan brukes alene eller under concealer for å trylle bort tretthetstegn - klargjør og jevner ut området under øynene før påføring av concealer - beriket med anti-ageingingredienser, velgjørende koffein og peptider og perleoptikk for frisk og klar hud.
Kan brukes alene eller under concealer for å trylle bort tretthetstegn - klargjør og jevner ut området under øynene før påføring av concealer.
Volum:10 ml
Hudtype:Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331