Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Smashbox Gloss Angeles Lipgloss Sorbet Watch

Vurderinger
Velg farge
Sorbet Watch
Pris
200 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Velkommen til Gloss Angeles. Denne L.A. inspirerte lipgloss har en lys reflekterende glans som gjør at leppene ser større ut.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gloss Angeles Lipgloss
p90577349
v90577356
Smashbox
NOK
200
Velkommen til Gloss Angeles. Denne L.A. inspirerte lipgloss har en lys reflekterende glans som gjør at leppene ser større ut. Den ikke-klebrig, luksuriøse strukturen gjør det enkelt å stryke over bare lepper eller over leppestift for en blank leppestifteffekt.Hyaluronsyre fukter og gir næring til leppene, mens E-vitamin har en mykgjørende effekt. Fargeintensiteten kan enkelt bygges fra lys til medium. Alle nyanser er Cruelty Free. Inneholder ikke gluten, silikon, mineralolje, ftalater, parabener, hydrokinon, triklosan eller triklocarban. Vær oppmerksom på at ingredienslistene noen ganger endres. Du kan se den siste ingredienslisten på emballasjen til det produktet. Anvendelse: Påfør et enkelt lag for en lys farge eller bruk flere lag for en mer intens farge.
Påfør et enkelt lag for en lys farge eller bruk flere lag for en mer intens farge.
Volum:
4 ml
Farge:
Rosa
EAN:
0607710079205

Omtaler

5.0
Basert på 1 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
N
Natalja
12-04-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331