Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Always Sharp Lip Liner Clear
ONLY AT KICKS

Always Sharp Lip Liner Clear

Smashbox

Stopp leppestiften fra å gli ut med vår nye klare leppepenn. Inspirert og utviklet for å fungere med våre nye farger i Be Legendary leppestift.
180 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Always Sharp Lip Liner
p066690ad
v88752031
Smashbox
NOK
180

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Stopp leppestiften fra å gli ut med vår nye klare leppepenn. Inspirert og utviklet for å fungere med våre nye farger i Be Legendary leppestift. Med en gjennomsiktig finish forblir rødtoner livlige og rosatoner iøynefallende. En gjennomskinnelig liner er også universell og fungerer med alle hudtoner, i tillegg kan du legge den uten speil.
Lineren er enkel å legge for å definere leppene og lage en sperre som hindrer at leppestiften blør og glir ut. Tenk på den som en idiotsikker primer for leppene og den perfekte partner til alle leppestifter i makeupvesken.
Livet er for kort til å måtte spisse. Akkurat som vår kolleksjon av prisvinnende Always Sharp Lip Linere, tilbyr denne lineren også en liten innebygd spisser. Den spisser lineren hver gang du vrir på hetten.
Oppgrader leppene uten å gjøre den stappfulle makeupvesken enda tyngre. Med denne geniale gjennomsiktige fargen i selvspissende liner, slipper du helt å måtte bekymre deg for om fargen passer, at spissen er butt eller hvordan du skal tegne opp den perfekte line
• Fungerer på alle hudtoner
• Forhindrer at leppestiften blør og gnis utover
• Spisser seg selv hver gang du vrir på hetten
"Når jeg fotograferer en modell med en sterk leppefarge kan den bli smurt utover. Denne lineren minimerer behovet for oppfriskninger." –Davis Factor, grunnlegger og fotograf
***
"Røde lepper viser lidenskap og denne lineren er det hemmelige våpenet bak fantastiske lepper. Den ble utviklet for å fungere med Be Legendary Lipstick i alle våre vakre nye farger. Selv om den er usynlig, er det et av de produktene jeg bruker mest. " –Lori Taylor Davis, Global Pro Lead Artist
Bruk på leppene før du påfører leppestift. Kan brukes under begge under leppestift eller alene.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331