Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Photo Finish Primer Water 116 ml
Photo Finish Primer Water 116 ml
Photo Finish Primer Water 116 ml
Photo Finish Primer Water 116 ml
Photo Finish Primer Water 116 ml
Photo Finish Primer Water 116 ml
Photo Finish Primer Water 116 ml
ONLY AT KICKS

Photo Finish Primer Water 116 ml

Smashbox

Denne 3-i-1 primer og setting-spray gjenoppretter fuktighetsbalansen og kan brukes både før og etter sminke for å gi glød og sikre at sminken din varer lenger.
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Primer Water
p88331343
v88331344
Smashbox
NOK
285

Omtaler

Malin | 30-10-2019
Fantastisk! Jeg elsker den! Den er utrolig forfriskende, lukter nøytralt syns jeg, noe som er veldig greit! Også gir den lit glow, syns jeg. Også holder sminken hele dagen uten en eneste feil
Silje | 28-08-2019
Lukter litt for sterkt for min del, gjør ikke noe særlig for huden. Hverken en primer eller en setting spray, mer et oppfriskende vann.
Eva | 29-07-2019
Bruker den som setting spray, og den får all pudder til å bare smelte inn i huden!

Mer Informasjon

Denne 3-i-1 primer og setting-spray gjenoppretter fuktighetsbalansen og kan brukes både før og etter sminke for å gi glød og sikre at sminken din varer lenger. Smashbox Primer Water trenger umiddelbart inn i huden, noe som gjør huden myk uten å skinne og holde den fuktig hele dagen. Passer for alle hudtyper. Alle ansiktsprimere fra Smashbox er cruelty-free og veganske. Oftalmologisk og dermatologisk testet så vel som ikke aknegen. Studio Tips:Hold det kjølig i kjøleskapet om sommeren for å gi en kjølig oppfriskning. Anvendelse Spray Primer Water i ansiktet med 8-10 cm avstand. Kan brukes på tre forskjellige måter: 1. Som en Primer for å jevne og fukte huden før du påfører sminke. 2. Spray over sminken for å få den til å vare lenger. 3. Oppdater sminke og glød gjennom dagen. Fordeler: Fukter, beroliger og gir glød til huden din Forbereder huden før du påfører sminke Opptas umiddelbart i huden for vedvarende fuktighet Etterlater huden ultramyk uten å skinne Revitaliserende elektrolytter lader huden og gjenoppretter fuktigheten Kan brukes som innstillingsspray Kan brukes til å friske sminken din hele dagen Gjelder alle hudtyper Grusomhetsfri og vegansk
Spray Primer Water i ansiktet med 8-10 cm avstand. Kan brukes på tre forskjellige måter: 1. Som en Primer for å jevne og fukte huden før du påfører sminke. 2. Spray over sminken for å få den til å vare lenger. 3. Oppdater sminke og glød gjennom dagen.
Volum:116 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331