Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
ONLY AT KICKS

Photo Finish Primerizer 30 ml

Smashbox

Primer + fuktighetskrem i 1! Primerizer leverer 24 timer fuktighet i tillegg til at den er en effektiv primer med en svært lett tekstur.
335 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Camilla | 11-04-2019
kjempegod primer som gjør annsiktet ditt mykt og plettfritt før sminkepåføring grunnen til at den ikke får 5 stjerner er fordi den ikke holder i 24 timer men den er veldig god uansett
Kristin | 10-04-2019
Helt OK primer. Gir litt fukt til huden, lett og mild. Men har du veldig tørr hud som jeg har, er ikke denne den beste.
Beate | 05-04-2019
Den virker hele døgnet. Inneholder 27 % fuktighet. Og du kan fint kombinere produktet med makeupkrem. Hun får all den fuktighet den trenger. Takket være Smachbox.

Mer Informasjon

Primer + fuktighetskrem i 1! Primerizer leverer 24 timer fuktighet i tillegg til at den er en effektiv primer med en svært lett tekstur. Den ble til i fotostudioet vårt i LA, utviklet for å øke fuktigheten i huden med 127 % og gjøre huden klar for makeup, alt i ett trinn. Denne fettfrie formelen tørker raskt og fungerer som en magnet som holder sminken på plass.
Ta 1-2 pumpetrykk på fingertuppene og påfør over ansiktet før makeup. Kan brukes med eller i stedet for fuktighetskrem. Fuktet med niacinamid og hyaluronsyre.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331