Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Photo Finish Oil Primer 30 ml
Photo Finish Oil Primer 30 ml
Photo Finish Oil Primer 30 ml
Photo Finish Oil Primer 30 ml
ONLY AT KICKS

Photo Finish Oil Primer 30 ml

Smashbox

Forelsk deg i huden din – før du legger makeup – med den aller første primeren spesielt laget i en lett, strålende oljeform.
335 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Oil Primer
p88752051
v88752052
Smashbox
NOK
335

Omtaler

Sienna | 02-12-2019
Den går fint inn i de tørre områdene, men foundationen legger seg ikke fint. Ser flekkete og rar ut.
Silje | 21-05-2019
Den BESTE primeren!!! Har prøvd mange og var litt skeptisk til olje, men la den tørke før du tar på sminke. Sminken er like fin hele dagen. Hadde kjøpt den selvom den var dobbel så dyr, og det sier sitt tenker jeg
Marianne | 03-01-2019
Kjempefornøyd! Har litt tørr hud om vinteren og denne primeren får foundationen min til å se kjempefin ut og ikke bli kakete. Sminken sitter også bra ut over dagen. Håper den holder seg like fin om sommeren når huden min ikke er tørr.

Mer Informasjon

Forelsk deg i huden din – før du legger makeup – med den aller første primeren spesielt laget i en lett, strålende oljeform. Denne raskt absorberende blandingen av 15 essensielle og lipidrike planteoljer trekkes umiddelbart inn i huden, tilfører fuktighet og sikrer enkel påføring av foundation med en duggfrisk, ungdommelig finish. Det kan faktisk være at du tenker deg om to ganger før du strekker deg etter makeupen.
HVORFOR DEN ER UNIK
Våre studioartister elsker ansiktsoljer for deres glans og stoler på våre primere for å gjøre huden klar for makeup. Så det føltes som en vinn-vinn-situasjon å utvikle en helt ny sammensetning med fordelene til begge kultproduktene. Denne signaturblandingen er den perfekte fusjonen av 15 oljer som jojoba, arabica og argan – alle håndplukket for sine kjente hudpleiende fordeler. Beroligende kamille- og lavendelolje gjør morgenrutinen mindre stressende, mens det lette sløret reduserer synligheten av tørre, fine linjer og tilfører huden glød. Tilsett en dråpe Studio Skin foundation for en naturlig finish som ser ut som hud, uten at det går på bekostning av dekkevnen.
Tilfører fuktighet og sikrer enkel påføring av foundation med en duggfrisk, ungdommelig finish
Volum:30 ml
Hudtype:Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331