Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Photo Finish Oil Primer 30 ml
Photo Finish Oil Primer 30 ml
Photo Finish Oil Primer 30 ml
Photo Finish Oil Primer 30 ml
ONLY AT KICKS

Photo Finish Oil Primer 30 ml

Smashbox

Denne lette og hurtigabsorberende Primer Oil hjelper både å forberede huden for påføring av foundation og gir næring til huden, og sikrer at sminken er jevn og perfekt.
335 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Oil Primer
p88752051
v88752052
Smashbox
NOK
335

Omtaler

Sienna | 02-12-2019
Den går fint inn i de tørre områdene, men foundationen legger seg ikke fint. Ser flekkete og rar ut.
Silje | 21-05-2019
Den BESTE primeren!!! Har prøvd mange og var litt skeptisk til olje, men la den tørke før du tar på sminke. Sminken er like fin hele dagen. Hadde kjøpt den selvom den var dobbel så dyr, og det sier sitt tenker jeg
Marianne | 03-01-2019
Kjempefornøyd! Har litt tørr hud om vinteren og denne primeren får foundationen min til å se kjempefin ut og ikke bli kakete. Sminken sitter også bra ut over dagen. Håper den holder seg like fin om sommeren når huden min ikke er tørr.

Mer Informasjon

Denne lette og hurtigabsorberende Primer Oil hjelper både å forberede huden for påføring av foundation og gir næring til huden, og sikrer at sminken er jevn og perfekt. Over tid reduserer det tørre, fine linjer og styrker huden. Du får et strålende og ungdommelig utseende med en frisk finish. Smashbox Primer Oil inneholder 15 lipide planteekstrakter og essensielle oljer samt fuktighetsgivende jojoba og beroligende kamille. Det er ikke ideelt for fet hud. Smashbox Primer Oil er grusomhetsfri. Oftalmologisk testet og ikke aknegen. Studio Tips: Bruk den morgen og kveld. Etter 4 uker vil du oppleve en mer fuktig hud. Det kan også påføres kinnbenene for å gi ekstra glød. Anvendelse: Bruk fingertuppene til å fordele 2 dråper på ren hud. La den absorbere seg i huden før du bruker sminke. Fordeler: Forbereder huden før sminke Fukter huden Absorberer umiddelbart og gir glød Reduserer tørr hud og fine linjer Sammensetning av 15 planteekstrakter og essensielle oljer, inkludert fuktighetsgivende jojoba og beroligende kamille Styrker hudbarrieren Ikke-kviser og dermalogisk testet Cruelty-free
Bruk fingertuppene til å fordele 2 dråper på ren hud. La den absorbere seg i huden før du bruker sminke.
Volum:30 ml
Hudtype:Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331