Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml
ONLY AT KICKS

Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml

Smashbox

Denne bestselgeren og cruelty-free primer skaper den perfekte basen for din sminke. Det jevner ut huden og forlenger holdbarheten til sminken din.
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer
p780294
v38611364
Smashbox
NOK
285

Omtaler

Birgitte | 12-10-2019
Brukt Smashbox sin orginale primer i mange år, og den leverer alltid! Huden får en glatt og myk overflate som gjør det mye enklere å blende foundation.
Camilla | 06-07-2019
dekker porene men fremhever tørre flekker og fyller opp porene så de blir enda større. Formelen passer heller ikke sammen med noen av foundationene mine så de bare legger seg på toppen og glir rundt/ blir flekkete. ville heller kjøpt bobbi brown sin face base.
Celine | 13-05-2019
Superfornøyd med denne primeren!! Sminken sitter så mye bedre med denne på

Mer Informasjon

Denne bestselgeren og cruelty-free primer skaper den perfekte basen for din sminke. Det jevner ut huden og forlenger holdbarheten til sminken din. Du får en vegansk primer med hudpleieegenskaper da det hjelper med å redusere fine linjer og synlige porer for å oppnå perfekt og silkemyk hud. Beskytt huden din mot forurensning og skade med ingrediensene vitamin A og E, druefrøekstrakt og grønn te. Smashbox Photo Finish Foundation Primer er lett, oljefri og passer for alle hudtyper.
Studio Tips: Bruk det alene eller under ditt fundament. Bruk: Påfør et tynt lag på ren og fuktig hud Vent 15 sekunder før du påfører andre produkter Fordeler: Forlenger holdbarheten til sminken din Glatter ut og reduserer synligheten av fine linjer og porer Beskytter mot miljøfaktorer med vitamin A- og E-antioksidanter Lett i konsistens og oljefri Etterlater huden silkemyk Gjelder alle hudtyper Cruelty-free og vegansk
Påfør et tynt lag på ren og fuktig hud Vent 15 sekunder før du påfører andre produkter
Cyclomethicone, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Salicylate, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Water, Grape Seed Extract, Kolanut Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331