Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

God påske! Oppdag vår påskekalender med 30-50% på herlige produkter! Se hele kalenderen her. Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
285 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Denne bestselgeren og cruelty-free primer skaper den perfekte basen for din sminke. Det jevner ut huden og forlenger holdbarheten til sminken din.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer
p780294
v38611364
Smashbox
NOK
285
Denne bestselgeren og cruelty-free primer skaper den perfekte basen for din sminke. Det jevner ut huden og forlenger holdbarheten til sminken din. Du får en vegansk primer med hudpleieegenskaper da det hjelper med å redusere fine linjer og synlige porer for å oppnå perfekt og silkemyk hud. Beskytt huden din mot forurensning og skade med ingrediensene vitamin A og E, druefrøekstrakt og grønn te. Smashbox Photo Finish Foundation Primer er lett, oljefri og passer for alle hudtyper.
Studio Tips: Bruk det alene eller under ditt fundament. Bruk: Påfør et tynt lag på ren og fuktig hud Vent 15 sekunder før du påfører andre produkter Fordeler: Forlenger holdbarheten til sminken din Glatter ut og reduserer synligheten av fine linjer og porer Beskytter mot miljøfaktorer med vitamin A- og E-antioksidanter Lett i konsistens og oljefri Etterlater huden silkemyk Gjelder alle hudtyper Cruelty-free og vegansk

Omtaler

4.5
Basert på 127 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331