Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
ONLY AT KICKS

Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral

Smashbox

"Dekk, korriger, contour og highligh med denne concealer, som har 24 timers holdbarhet.
235 kr
Fair Neutral
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer
p90577364
v90577433
Smashbox
NOK
235

Omtaler

Ingvild | 04-07-2019
Elsker denne concealeren! Den holder virkelig hele dagen. Jeg har ekstremt tørr hud og har prøvd mange concealere, ble anbefalt denne, og ble positivt overasket! Kommer helt klart til å kjøpe denne igjen.
Eline | 20-05-2019
Jeg ELSKER denne concealeren. Den er kanskje ikke FULL coverage, men har en medium dekk. Og er den perfekte hverdags concealeren. Den varer lenge og funker godt med foundation og alene. Den er alt for under rated i mine øyne.
Miriam | 20-03-2019
Veldig fornøyd med denne! God konsistens, ikke så tykk og lett å jobbe med. Dekker kanskje ikke sånn supergodt, men faktisk en av de bedre jeg har prøvd og jeg føler jeg har prøvd det som er av concealere.

Mer Informasjon

"Dekk, korriger, contour og highligh med denne concealer, som har 24 timers holdbarhet. Den myke fleksible applikator kommer lett om konturene i ditt ansikt og omkring dine øyne, så den påføres perfekt i ett strøk. En lukseriøs, kremet og pigmentert formel, som skjuler mørke områder, pigmentflekker og rødme. Den skjuler synlige skjønnhetsfeil uten å legge seg i fine linjer. Den er ideell til alle hudtyper, er oljefri og ikke-aknegen. Den er dermatologisk testet, og som alle Smashbox produkter er denne concealer Cruelty Free. Den er også vegansk. Conceal + Correct For å dekke mørke områder bør du velge en ferskenfarget undertone. Påfør som prikker under øynene og bland inn med fingrene eller en pensel. For å dekke pigmentflekker bør du velge en farge med en gyllen undertone og påføre direkte på området. Tap forsiktig for å blande den inn i huden. For å skjule urenheter eller rødme bør du velge den farge som matcher din egen undertone. Påfør direkte på området og tap forsiktig for å blande den inn i huden.
Contour + Highlight
For å skape contour bør du velge en concealer som er 1-2 toner mørkere enn din egen hudtone. Påfør på kinnbenene og langs hårfestet. Bland produktet inn i oppadgående bevegelser. For å skape highlight bør du velge en concealer som er 1-2 toner lysere enn din egen hudtone. Tap med fingertuppene på toppen av kinnbenene, på neseryggen, i midten av pannen og på alle høye punkter i ansiktet ditt. Tegn en trekant under øynene for et mer løftet look. Tap forsiktig for å blande. La produktet sitte i 20 sekunder for å se de endelige fargeresultat. "
Volum:8 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331