Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral
ONLY AT KICKS

Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer Fair Neutral

Smashbox

Dekk, korriger og skap kontur og fremhev med denne 24-timers concealeren. Den skjuler synlige skjønnhetsfeil uten å falle i fine linjer.
235 kr
Fair Neutral
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer
p90577364
v90577433
Smashbox
NOK
235

Omtaler

Ingvild | 04-07-2019
Elsker denne concealeren! Den holder virkelig hele dagen. Jeg har ekstremt tørr hud og har prøvd mange concealere, ble anbefalt denne, og ble positivt overasket! Kommer helt klart til å kjøpe denne igjen.
Eline | 20-05-2019
Jeg ELSKER denne concealeren. Den er kanskje ikke FULL coverage, men har en medium dekk. Og er den perfekte hverdags concealeren. Den varer lenge og funker godt med foundation og alene. Den er alt for under rated i mine øyne.
Miriam | 20-03-2019
Veldig fornøyd med denne! God konsistens, ikke så tykk og lett å jobbe med. Dekker kanskje ikke sånn supergodt, men faktisk en av de bedre jeg har prøvd og jeg føler jeg har prøvd det som er av concealere.

Mer Informasjon

Dekk, korriger og skap kontur og fremhev med denne 24-timers concealeren. Den skjuler synlige skjønnhetsfeil uten å falle i fine linjer. En luksuriøs, kremet og pigmentert formel som skjuler mørke kanter, pigmentflekker og rødhet. Den er ideell for alle hudtyper og oljefri. Den myke, fleksible applikatoren når lett rundt konturene i ansiktet og rundt øynene, slik at det påføres perfekt i ett strøk. Det er dermatologisk og ofte testet, ikke-kviser, og som alle Smashbox-produkter er denne concealeren cruelty-free. I tillegg er den også vegansk. Studio Tips: Conceal + Correct For å dekke mørke kanter, velg en farge med en ferskenundertone. Bruk som prikker under øynene og bland deg ned med fingrene eller en pensel. For å dekke pigmentflekker, velg en farge med en gylden undertone og påfør direkte på området. Dypp forsiktig for å blandes inn i huden. For å skjule urenheter eller rødme, velg fargen som samsvarer med din egen undertone. Påfør direkte på området og dypp forsiktig for å blandes inn i huden. Studio Tips: Contour + Highlight For å lage kontur, velg en concealer som er 1-2 toner mørkere enn din egen hudfarge. Påfør under kinnbenene og langs hårfestet. Blend produktet i bevegelse oppover. For å lage et høydepunkt, velg en concealer som er 1-2 toner lysere enn din egen hudfarge. Dypp på toppen av kinnbenene, på baksiden av nesen, i midten av pannen og på alle ansikts høye punkter. Tegn en trekant under øynene for å få et mer oppløftende utseende. Dypp forsiktig for å blande.La produktet være på i 20 sekunder for å se det endelige fargeresultatet.
Volum:8 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331