Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Color Correcting Stick Look less tired - Light
Color Correcting Stick Look less tired - Light
ONLY AT KICKS

Color Correcting Stick Look less tired - Light

Smashbox

Fargekorrigerende og utjevnende kremblyanter i ulike nyanser.
220 kr
Look less tired - Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Color Correcting Stick
p89081877
v89081879
Smashbox
NOK
220

Omtaler

Ida | 20-10-2019
Jeg har brukt Look Less Tired - light under øynene hver morgen i over 3 år nå. Dette produktet er virkelig alfa og omega når det kommer til å se våken og pigg ut! Det ser så fint ut når man legger et lag concealer over, og i motsetning til mange flytende correctorer sprekker den ikke eller blir cakey utover dagen. 10/10, et produkt jeg aldri kommer til å slutte med. Eneste jeg har å pirke på er at det sorte designet på pennen flekker fort og er fullt av glitter, noe som sprer seg som pesten hvis man har den i sminkevesken. Så hvis du ikke vil ha kostene dine fulle av glitter i løpet av et par uker, anbefaler jeg å skrape av alt det sorte før du tar den i bruk!
Guri Mølmen | 20-02-2017
Bruker Look Less Tired - Light under øynene hver dag. Gir et fantastisk resultat, også når man legger et lag concealer over (gjør ikke området cakey)
kathrine | 17-02-2017
Liker veldig godt dette produktet. Kjøpte Look Less Tired - Light, noe som er fantastisk å bruke under øynene. Man ser virkelig forskjell. Liker at man bare kan tegne på der man trenger det, noe som gjør det veldig enkelt å påføre, i tillegg til at man ikke sløser med produktet.

Mer Informasjon

Fargekorrigerende og utjevnende kremblyanter i ulike nyanser.
Påføres i et tynt lag, hvor som helst i ansiktet, selv under øynene,
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331