Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Color Correcting Stick Don´t be dull - Lavender
Color Correcting Stick Don´t be dull - Lavender
ONLY AT KICKS

Color Correcting Stick Don´t be dull - Lavender

Smashbox

Disse kremede fargekorreksjon Makeup sticks hjelper deg med å nøytralisere rødhet, mørke ringer, pigmentering, ujevn hudfarge eller utmattelsestegn.
220 kr
Don´t be dull - Lavender
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Color Correcting Stick
p89081877
v89081881
Smashbox
NOK
220

Omtaler

Ida | 20-10-2019
Jeg har brukt Look Less Tired - light under øynene hver morgen i over 3 år nå. Dette produktet er virkelig alfa og omega når det kommer til å se våken og pigg ut! Det ser så fint ut når man legger et lag concealer over, og i motsetning til mange flytende correctorer sprekker den ikke eller blir cakey utover dagen. 10/10, et produkt jeg aldri kommer til å slutte med. Eneste jeg har å pirke på er at det sorte designet på pennen flekker fort og er fullt av glitter, noe som sprer seg som pesten hvis man har den i sminkevesken. Så hvis du ikke vil ha kostene dine fulle av glitter i løpet av et par uker, anbefaler jeg å skrape av alt det sorte før du tar den i bruk!
Guri Mølmen | 20-02-2017
Bruker Look Less Tired - Light under øynene hver dag. Gir et fantastisk resultat, også når man legger et lag concealer over (gjør ikke området cakey)
kathrine | 17-02-2017
Liker veldig godt dette produktet. Kjøpte Look Less Tired - Light, noe som er fantastisk å bruke under øynene. Man ser virkelig forskjell. Liker at man bare kan tegne på der man trenger det, noe som gjør det veldig enkelt å påføre, i tillegg til at man ikke sløser med produktet.

Mer Informasjon

Disse kremede fargekorreksjon Makeup sticks hjelper deg med å nøytralisere rødhet, mørke ringer, pigmentering, ujevn hudfarge eller utmattelsestegn. De ser naturlige ut under sminken din, og konsistensen er enkel. Bruk dem på utvalgte problemområder før du blander concealer, foundation eller pulver i ansiktet. En blyantspisser er også inkluderert. Smashbox Color Correcting Sticks er egnet for alle hudtyper og er cruelty-free. Den grønne reduserer rødhet.Den lilla gir glød til sliten, kjedelig hud.De oransje korrekte aldersskiltene og mørke kanter.Vi anbefaler ferskenfarget for lyse hudtoner og den mørkoransje for mørkere hudfarger. Studio Tips: Hvis du vil ha mer dekning, kan du enten dyppe Correcting Stick’en i vann eller bruke Primer Water på en børste før du blander.
Påføres i et tynt lag, hvor som helst i ansiktet, selv under øynene,
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331