Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bronze Lights Warm Matte Bronze
Bronze Lights Warm Matte Bronze
ONLY AT KICKS

Bronze Lights Warm Matte Bronze

Smashbox

California kompakt! Et superelegant solpudder med pigmenter som gir en jevn og fin overflate. Alt dette får du i ett produkt - som kan tas med overalt.
265 kr
Warm Matte Bronze
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bronze Lights
p780292
v88331311
Smashbox
NOK
265

Omtaler

Silje | 15-10-2019
Kjøpte warm matte og liker den. Jeg er veldig blek og denne er ikke veldig overveldende, kan bygges opp men kan også tas på veldig naturlig.
Ida | 13-09-2019
Denne bronzeren fra Smashbox er så fin! Gir en naturlig glow til ansiktet. Jeg bruker den hver dag og har hatt den i mange måneder. Elsker!
Anne-Christine | 13-06-2019
Jeg har kjøpt fargen deep matte til min lyse, nordiske hud og synes den passer perfekt. En silkematt, og naturlig bronzer som blender seg fint inn med annen make-up. Man får ikke et flekkete resultat med denne. Sikkert også fin å bruke på «naken»hud. Den kan legges diskret, eller bygges opp alt etter hva man ønsker. Kan absolutt anbefales.

Mer Informasjon

California kompakt! Et superelegant solpudder med pigmenter som gir en jevn og fin overflate. Alt dette får du i ett produkt - som kan tas med overalt.  I tillegg er det fylt med Photoset Mineral Complex slik at den sitter på huden i opp til 8 timer.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Brun
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331