Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Bronze Lights Warm Matte Bronze
Bronze Lights Warm Matte Bronze
ONLY AT KICKS

Bronze Lights Warm Matte Bronze

Smashbox

California kompakt! Et superelegant solpudder med pigmenter som gir en jevn og fin overflate. Alt dette får du i ett produkt - som kan tas med overalt.
265 kr
Warm Matte Bronze
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne-Christine | 13-06-2019
Jeg har kjøpt fargen deep matte til min lyse, nordiske hud og synes den passer perfekt. En silkematt, og naturlig bronzer som blender seg fint inn med annen make-up. Man får ikke et flekkete resultat med denne. Sikkert også fin å bruke på «naken»hud. Den kan legges diskret, eller bygges opp alt etter hva man ønsker. Kan absolutt anbefales.
Eline | 20-05-2019
Jeg ELSKER denne bronzeren. Fargen er helt perfekt året rundt. Jeg går litt hardere inn på Sommeren og lettere på vinteren. Den blender seg ut HELT perfekt.
Rebekka | 07-03-2018
Love Love Love this! Passer fint til de fleste hudtoner!

Mer Informasjon

California kompakt! Et superelegant solpudder med pigmenter som gir en jevn og fin overflate. Alt dette får du i ett produkt - som kan tas med overalt.  I tillegg er det fylt med Photoset Mineral Complex slik at den sitter på huden i opp til 8 timer.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Brun
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331