Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Primer Water 116 ml
Primer Water 116 ml
Primer Water 116 ml
Primer Water 116 ml
Primer Water 116 ml
Primer Water 116 ml
Primer Water 116 ml
ONLY AT KICKS

Primer Water 116 ml

Smashbox

En primer som tilfører fuktighet og gir huden en vakker utstråling - alt med bare ett trykk.
285 kr

Omtaler

Silje Askheim | 22-05-2018
Foretrekker fortsatt den gamle typen primer, denne fikk meg ikke til å forandre mening. Følte ikke primeren gjorde noe med glød eller fuktighet. Jeg har oljete hud, og ble fortsatt shiny i løpet av dagen når jeg brukte denne. Følte ikke at den fikk sminken til å sitte bedre. Jeg forsøkte kun å bruke den som en primer før sminke, men jeg ser for meg at denne kan være fin som en oppfrisker i løpet av dagen.
Marika | 11-03-2018
Denne her er faktisk helt amazing! Redder virkelig sminken min igjennom en lang dag og gjør at sminken sitter som støpt! Gått igjennom 2 av disse nå, og må kjøpe meg ny snart. Et must i hverdagen!
Julia | 11-03-2018
Bruker denne hver dag både som primer og setting spray. Gir en lett følelse, lukter greit og får sminken til å holde seg hele dagen! Foretrekker denne fremfor urban decay, Nyx og mac sin. Denne «spytter» ikke, noe jeg synes mac sin +fix gjør

Mer Informasjon

En primer som tilfører fuktighet og gir huden en vakker utstråling - alt med bare ett trykk. Primeren inneholder ikke silikon, alkohol eller olje, men den er full av revitaliserende elektrolytter som gir en mer frisk hud og gjenoppretter fuktigheten – som en energidrikk for huden din. Ettersom den går gjennom positive energifelt i produksjonsprosessen, absorberes det berikede vannet umiddelbart i huden (og når huden tilføres fuktighet, ser sminken alltid bedre ut).
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331