Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Primer Water 116 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Primer Water 116 ml

Smashbox

En primer som tilfører fuktighet og gir huden en vakker utstråling - alt med bare ett trykk.
228 kr285 kr

Omtaler

Silje Askheim | 22-05-2018
Foretrekker fortsatt den gamle typen primer, denne fikk meg ikke til å forandre mening. Følte ikke primeren gjorde noe med glød eller fuktighet. Jeg har oljete hud, og ble fortsatt shiny i løpet av dagen når jeg brukte denne. Følte ikke at den fikk sminken til å sitte bedre. Jeg forsøkte kun å bruke den som en primer før sminke, men jeg ser for meg at denne kan være fin som en oppfrisker i løpet av dagen.
Marika | 11-03-2018
Denne her er faktisk helt amazing! Redder virkelig sminken min igjennom en lang dag og gjør at sminken sitter som støpt! Gått igjennom 2 av disse nå, og må kjøpe meg ny snart. Et must i hverdagen!
Julia | 11-03-2018
Bruker denne hver dag både som primer og setting spray. Gir en lett følelse, lukter greit og får sminken til å holde seg hele dagen! Foretrekker denne fremfor urban decay, Nyx og mac sin. Denne «spytter» ikke, noe jeg synes mac sin +fix gjør

Mer Informasjon

En primer som tilfører fuktighet og gir huden en vakker utstråling - alt med bare ett trykk. Primeren inneholder ikke silikon, alkohol eller olje, men den er full av revitaliserende elektrolytter som gir en mer frisk hud og gjenoppretter fuktigheten – som en energidrikk for huden din. Ettersom den går gjennom positive energifelt i produksjonsprosessen, absorberes det berikede vannet umiddelbart i huden (og når huden tilføres fuktighet, ser sminken alltid bedre ut).
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331