Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Essential Energy Moisturizing Cream 50 ml
Essential Energy Moisturizing Cream 50 ml

Essential Energy Moisturizing Cream 50 ml

Shiseido

Essential Energy er en serie som optimaliserer hudens reaksjonskraft på ytre påvirkning gjennom å stimulere hudens nervesystem.
745 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina | 30-06-2019
God fuktighetskrem, føles ikke tung på huden selvom den er veldig fuktighetsgivende.
Bea | 25-11-2018
Skuffende krem. Jeg hadde vært glad med bare fuktighet fra denne, men den gjorde absolutt ingenting. Brukte hele krukken og jeg føler at jeg ikke fikk noe igjen for den høye prisen.

Mer Informasjon

Essential Energy er en serie som optimaliserer hudens reaksjonskraft på ytre påvirkning gjennom å stimulere hudens nervesystem. Huden blir full av energi for å kunne reparere skader i huden, blir fuktet med super-hyaluronsyre og får en fantastisk glød. For en hud med mer liv og glød enn noen gang! Essential Energy Moisturizing Cream En luksuriøs, lett og svært fuktighetsgivende krem som passer for normal til tørr hud. Gir huden ny energi og glød. Brukes morgen og kveld som siste trinn i hudpleierutinen. For en hud som er mer livfull enn noen gang!
Volum:50 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331