Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Supreme Illuminator Highlighter

Supreme Illuminator Highlighter

Sensai

Skreddersy utstrålingen din, fra friskt morgenlys til dramatisk kveldsglød - med en infusjon av lys der du ønsker det. Med en konsistens som sateng er det enkelt å påføre primeren.
545 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Supreme Illuminator Highlighter
p89708201
v89708202
Sensai
NOK
545

Omtaler

Ingunn | 08-11-2019
Nydelig farge og enkel å bruke. Tapper den bare på med en finger der jeg vil lysne og og gi ekstra glød. Ser naturlig ut. Den vil komme til å vare leeenge, for man trenger veldig lite. Kun ett minus, synes kanskje den er litt i tørreste laget. Men denne er kjekk å putte i veska om man vil få opp gløden litt utover dagen. Vil passe enhver hudtone vil jeg tro.
Tina | 27-09-2018
Beste highlighteren jeg har prøvd. Smelter inn i huden og ser bare ut som du har veldig fin glød. Fått masse komplimenter av min hud sminke etter at jeg har brukt denne . Anbefales virkelig om du er ute etter en highlighter i kremkonsistens!!

Mer Informasjon

Skreddersy utstrålingen din, fra friskt morgenlys til dramatisk kveldsglød
- med en infusjon av lys der du ønsker det. Med en konsistens som sateng er det enkelt å påføre primeren. Den gir en silkepudderaktig følelse med et synlig resultat. Det kompakte etuiet er fantastisk å ha med for raske «touch-ups».
Bruk SUPREME ILLUMINATOR under foundationen for en naturlig glød, eller
over for en mer skulpturert look.
Bland den inn i huden der lyset faller naturlig, for eksempel på kinnben, neserygg, brynsben eller panne, og skap en variasjon av effekter som fremhever dine beste ansiktstrekk.
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331