Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Supreme Illuminator Highlighter

Supreme Illuminator Highlighter

Sensai

Skreddersy utstrålingen din, fra friskt morgenlys til dramatisk kveldsglød - med en infusjon av lys der du ønsker det. Med en konsistens som sateng er det enkelt å påføre primeren.
545 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Supreme Illuminator Highlighter
p89708201
v89708202
Sensai
NOK
545

Omtaler

Ingunn | 08-11-2019
Nydelig farge og enkel å bruke. Tapper den bare på med en finger der jeg vil lysne og og gi ekstra glød. Ser naturlig ut. Den vil komme til å vare leeenge, for man trenger veldig lite. Kun ett minus, synes kanskje den er litt i tørreste laget. Men denne er kjekk å putte i veska om man vil få opp gløden litt utover dagen. Vil passe enhver hudtone vil jeg tro.
Tina | 27-09-2018
Beste highlighteren jeg har prøvd. Smelter inn i huden og ser bare ut som du har veldig fin glød. Fått masse komplimenter av min hud sminke etter at jeg har brukt denne . Anbefales virkelig om du er ute etter en highlighter i kremkonsistens!!

Mer Informasjon

Skreddersy utstrålingen din, fra friskt morgenlys til dramatisk kveldsglød
- med en infusjon av lys der du ønsker det. Med en konsistens som sateng er det enkelt å påføre primeren. Den gir en silkepudderaktig følelse med et synlig resultat. Det kompakte etuiet er fantastisk å ha med for raske «touch-ups».
Bruk SUPREME ILLUMINATOR under foundationen for en naturlig glød, eller
over for en mer skulpturert look.
Bland den inn i huden der lyset faller naturlig, for eksempel på kinnben, neserygg, brynsben eller panne, og skap en variasjon av effekter som fremhever dine beste ansiktstrekk.
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331