Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Defining Hair Spray 157 ml

Defining Hair Spray 157 ml

Rahua

Dette er en hårspray for medium hold som tørker fort. Defining hair spray er 90% naturlig – noe som er uvanlig for en hårspray.
499 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Dette er en hårspray for medium hold som tørker fort. Defining hair spray er 90% naturlig – noe som er uvanlig for en hårspray. Med økologiske ingredienser, vil Rahua Defining hair spray gi godt hold og definere stylingen. Den gjør det enkelt å re-style håret, men er også sterk nok til å holde gjennom dagen. Rahua defining hair spray gir UV- beskyttelse for håret, også for farget hår. Vegansk og glutenfri.
Spray over hele håret for å definere og sette frisyren.
Organic Alcohol* (sugar-cane derived), Herbal Infusion of Aloe Barbadensis*, Herbal Infusion of Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Glycerin, Aqua, Polyacrylate-22, Cane Sugar. *Denotes Organic Ingredien
Volum:157 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331