Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lash Line Ink Eyeliner Black
Lash Line Ink Eyeliner Black

Lash Line Ink Eyeliner Black

Pixi

Lash line ink fra Pixi er en favoritt! Den perfekte eyelineren med sterkt pigment for en intensiv og holdbar farge.
170 kr
Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Line Ink Eyeliner
p89556114
v89556115
Pixi
NOK
170

Omtaler

Charlotte | 04-04-2019
Kontaktlinsene mine ble rosa.. Jeg elsker egentlig denne. Fargen, hvor lett den var å bruke - fikk et herlig resultat! Men den er visst ikke kontaktlinse-vennlig. Ytterkanten av kontaktlinsene mine fikk en lite flatterende lyserosa farge. Har ikke kastet eyelineren, men bruker den kun når jeg har briller på (og det er minst et par dager til neste gang jeg trenger linser..). Så, den ville fått 5-stjerner, men den får bare 3.
Hannah | 26-03-2017
Dårligste eyelineren jeg har prøvd, helt tørket ut å umulig å lage noe som helst liner med denne.

Mer Informasjon

Lash line ink fra Pixi er en favoritt! Den perfekte eyelineren med sterkt pigment for en intensiv og holdbar farge. Legg den enten lett langs vipperaden for en fyldig effekt som fremdeles ser naturlig ut, eller lag mer dramatiske perfekte linjer. Lash Line Ink er superenkel i bruk og har en vannbestandig formel. Naturlig definisjon Gir en fyldig effekt Vannbestandig formel Ekstra fin presisjonstupp Innhold: 1 ml
Volum:1 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331