Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

I kveld! 15% på ALL makeup, kun på kicks.no! Gjelder ikke julegaveesker, adventskalendere, Smashbox, Elizabeth Arden & La Mer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder tom kl. 23.59!

Fast Flash Facial!

Fast Flash Facial!

Pixi

Et nytt reise-sett med Pixis glødgivende bestselgere! Du får den utrolig populære Glow Tonic sammen med enzympeeling og vår herlige «Askepott-krem» i samme serie.
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fast Flash Facial!
p90149300
v90149301
Pixi
NOK
299

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et nytt reise-sett med Pixis glødgivende bestselgere! Du får den utrolig populære Glow Tonic sammen med enzympeeling og vår herlige «Askepott-krem» i samme serie. Det perfekte settet for deg som allerede har testet og elsker produktene, eller ideelt for deg som vil teste dem ut, Du kommer ikke til å bli skuffet! Settet inneholder. Peel & Polish 15 ml, Glow Tonic 4 ml, Rose Flash Balm 15 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331