Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Peter Thomas RothMasking Minis 70 ml

380 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Slik gjør du

Egenskap

Masking Minis er et maskesett som inneholder små størrelser i reiseformat av seks bestselgende masker fra Peter Thomas Roth. I dette settet finner du kult-favoritten Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask – kun tilgjengelig i dette settet! Settet inneholder også Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox™ Hydrator, 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm, Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer og Irish Moor Mud Purifying Black Mask.
· Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask er en dypt fuktighetsgivende og intensivt nærende gelmaske som bidrar til å bevare hudens fuktighetsbalanse. Beriket med «blue marine»-alger som beroliger og tilfører næringsstoffer til huden. Masken har en anti-aging-effekt som minimerer fine linjer samtidig som den motvirker uttørking. Den reparerer tørr og sensitiv hud og beskytter huden mot frie radikaler og ytre påkjenninger. Virker utjevnende og gjør huden silkemyk og umiddelbart fuktet. Passer til alle hudtyper.
· Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox™ Hydrator er en fuktighetsgivende, avgiftende og beroligende gelmaske som lindrer tørr og irritert hud. Den perfekte masken å påføre etter soleksponering, peeling, barbering, voksing. Masken toner ut hudens tekstur, minimerer porer og tilfører glød. Huden etterlates revitalisert og næringsrik med en oppfriskende, frisk følelse. Masken er fylt med antioksidanter og planteekstrakter for en avkjølende effekt. Passer til alle hudtyper, inkludert den mest følsomme huden, og er oljefri.
· 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm er en luksuriøs anti-aging ansiktsmaske som inneholder rent 24K gull samt kolloidalt gull som sammen gir huden en plumping-effekt, et umiddelbart løft og en enestående glød. Huden strammes opp og blir fastere, samtidig som den tilføres en intensiv fukt. Denne enestående ansiktsmasken reduserer alle typer linjer, etterlater huden fuktet og fastere og gir den en vitaliserende glød. Passer til alle hudtyper.
· Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer er en trippelvirkende, eksfolierende enzymmaske som aktivt eliminerer døde hudceller og umiddelbart gir en jevnere hudtone med en strålende glød. Eksfolierer huden på tre nivåer ved hjelp av AHA-syre, gresskarenzymer og fine krystaller av aluminiumoksid. Jevner ut hudens tekstur, fremmer cellefornyelsen og glatter ut fine linjer og rynker. Beriket med vitamin C, som gir huden en ekstra boost med glød og etterlater huden med en klar og frisk finish. Passer til alle hudtyper. Perfekt for sliten og livløs hud.
· Irish Moor Mud Purifying Black Mask er en dyptrensende og fuktighetsgivende ansiktsmaske med duftfri irsk hei-leire og aktive ingredienser som fjerner urenheter og overflødige oljer fra huden og minimerer porer. Masken tilfører samtidig fuktighet, vitaminer, essensielle mineraler og aktive antioksidanter. Huden etterlates fuktet, frisk og silkemyk. Passer til alle hudtyper.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331