Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Water Drench Cloud Cream Cleanser 120 ml
Water Drench Cloud Cream Cleanser 120 ml
Kampanje 20%

Water Drench Cloud Cream Cleanser 120 ml

Peter Thomas Roth

Mild kremrens uten parfyme som skånsomt fjerner sminke, overflødige fettstoffer og urenheter, samtidig som den tilfører huden fuktighet med ren vanndamp fra luften.
288 kr
360 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Water Drench Cloud Cream Cleanser
p90251312
v90251313
Peter Thomas Roth
NOK
288

Mer Informasjon

Mild kremrens uten parfyme som skånsomt fjerner sminke, overflødige fettstoffer og urenheter, samtidig som den tilfører huden fuktighet med ren vanndamp fra luften. Bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsbalanse og gir en strålende hud som ser yngre ut. Hyaluronsyre absorberer og holder på opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann med fuktighet fra luften. Natrium-PCA og kokosolje tilfører huden næring, mens rotekstrakt av legestokkrose bidrar til å berolige huden og gjøre den mykere. Huden føles silkemyk og glatt uten produktrester. Oftalmologisk testet for sensitive øyne og brukere av kontaktlinser.
Påfør litt kremrens i håndflaten. Tilsett vann, og gni hendene mot hverandre. Masseres på ansiktet og spesielt områder med sminke. Skyll godt med vann. Brukes én til to ganger daglig eller ved behov. Kun til utvortes bruk.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331