Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Irish Moor Mud Cleanser 250 ml
Kampanje 20%

Irish Moor Mud Cleanser 250 ml

Peter Thomas Roth

" Passer: - Alle hudtyper - Kombinert hud - Blank hud - Fet hud.
388 kr
485 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Irish Moor Mud Cleanser
p89842828
v89842829
Peter Thomas Roth
NOK
388

Omtaler

Ragnhild | 29-01-2019
Føles veldig mild og behagelig ut. Jeg har store, dype porer. Denne tømmer porene og lukker dem og jeg har fått helt glatt hud. Du trenger ikke mye av gangen, så den er veldig drøy i bruk.
Siv Kristine Sola Strand | 04-10-2017
Fantstisk vannbasert ansiktsrens. Begynte å bruke denne pga hadde en periode med veldig uren hud. Merket at huden begynte å bli bedre etter første bruk, men hadde en tilvenningsperiode etterpå med en del utbrudd. Var som om alt i huden ble skilt ut samtidig. Formelen inneholder leire, tea tre olje, bha og aha. Veldig bra for fet hud eller akneutsatt hud. Den hjelper å balansere olje i huden, kviser og er lett eksfolierende. Denne anbefales, men er litt dyr.

Mer Informasjon

" Passer:
- Alle hudtyper
- Kombinert hud
- Blank hud
- Fet hud.
Irish Moor Mud Purifying Cleansing Gel er en mild men effektiv, lett skummende rensing som renser og løser opp overflødig olje, så vel som ""makeup"". Inneholder avgiftende irlandsk Moor mud, Hijiki sjøgress, vulkanisk aske og kull. Melk- og salisylsyre, pilbark og te-treolje fjerner forsiktig bærbare   hudceller for å jevne og balansere huden, noe som gir en matt og klar hud. Hudens struktur blir jevnere og mykere, og over tid reduseres også porestørrelsen.  ."
Påfør en rikelig mengde på fuktet hud. Masser forsiktig til det oppstår et skum. Skyll med rikelig lunkent vann, og tørk tørt. Brukes én eller to ganger i uken.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331