Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Hungarian Thermal Water Heat Facial Mask 150 ml
Hungarian Thermal Water Heat Facial Mask 150 ml
Kampanje 20%

Hungarian Thermal Water Heat Facial Mask 150 ml

Peter Thomas Roth

Denne ansiktsmasken motvirker aldringstegn ved hjelp av ungarsk termalvann, planteekstrakter og moderne teknologi.
516 kr
645 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hungarian Thermal Water Heat Facial Mask
p90547264
v90547265
Peter Thomas Roth
NOK
516

Mer Informasjon

Denne ansiktsmasken motvirker aldringstegn ved hjelp av ungarsk termalvann, planteekstrakter og moderne teknologi. I mange år kom folk langveisfra for å bade i det foryngende, mineralrike vannet i de ungarske termalbadene som Peters farmor og farfar eide. I dag bruker Peter verdens mest mineralrike termalvann, som kommer fra en hemmelig kilde i en dal i de ungarske Karpatene. Der er jordskorpen på sitt tynneste, og vannet kan absorbere mye mineraler på veien opp mot overflaten. Denne fuktighetsgivende masken har en kremet og behagelig konsistens. Ved hjelp av kaldt vann aktiveres en stimulerende varme som åpner porene og hjelper huden til å absorbere næringsstoffene bedre. Inneholder naturlige ungarske planteekstrakter fra solsikke, aprikos, fersken, nypefrø, mandler, granateple, svarthyllbær, jojoba, oliven og sheanøtt, samt bioteknologisk fremstilte ingredienser som Gatuline® RC (fra bøkeknopper) og Merospheres-V (fra rosmarin). Bidrar til å motvirke fine linjer, rynker, livløs hud, ujevn hudtone og ujevn hudstruktur. Gir en jevnere, mer balansert og ungdommelig hud.
Brukes 2-3 ganger per uke eller etter behov. Påfør en rikelig mengde på ren og tørr hud. Masser og la virke i inntil tre minutter. Aktiver deretter varmen ved å fukte fingertuppene med kaldt vann og massere masken inn i huden. Skylles grundig av når den varmende følelsen har avtatt.
Volum:150 ml
Hudtype:Moden|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331