Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Kampanje 20%

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water Heat Facial Mask 150 ml

Vurderinger
Pris
516 kr
645 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hungarian Thermal Water Heat Facial Mask
p90547264
v90547265
Peter Thomas Roth
NOK
516
Denne ansiktsmasken motvirker aldringstegn ved hjelp av ungarsk termalvann, planteekstrakter og moderne teknologi. I mange år kom folk langveisfra for å bade i det foryngende, mineralrike vannet i de ungarske termalbadene som Peters farmor og farfar eide. I dag bruker Peter verdens mest mineralrike termalvann, som kommer fra en hemmelig kilde i en dal i de ungarske Karpatene. Der er jordskorpen på sitt tynneste, og vannet kan absorbere mye mineraler på veien opp mot overflaten. Denne fuktighetsgivende masken har en kremet og behagelig konsistens. Ved hjelp av kaldt vann aktiveres en stimulerende varme som åpner porene og hjelper huden til å absorbere næringsstoffene bedre. Inneholder naturlige ungarske planteekstrakter fra solsikke, aprikos, fersken, nypefrø, mandler, granateple, svarthyllbær, jojoba, oliven og sheanøtt, samt bioteknologisk fremstilte ingredienser som Gatuline® RC (fra bøkeknopper) og Merospheres-V (fra rosmarin). Bidrar til å motvirke fine linjer, rynker, livløs hud, ujevn hudtone og ujevn hudstruktur. Gir en jevnere, mer balansert og ungdommelig hud.
Brukes 2-3 ganger per uke eller etter behov. Påfør en rikelig mengde på ren og tørr hud. Masser og la virke i inntil tre minutter. Aktiver deretter varmen ved å fukte fingertuppene med kaldt vann og massere masken inn i huden. Skylles grundig av når den varmende følelsen har avtatt.
Volum:
150 ml
Vekt:
286 g
Hudtype:
Moden, Normal
EAN:
0670367007396

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331