Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml
GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml
ONLY AT KICKS

GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml

Origins

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling.
210 kr

Omtaler

Silje Askheim | 21-09-2018
Veldig lett og deilig. Lukter godt, syrlig. Jeg hadde tørre partier av og til, og kan ikke si at jeg la merke til noe spesielt til noen glød. En helt ok dagkrem.
Solveig | 13-09-2018
Merker virkelig ingenting av å bruke denne. Gir lite fukt. Den lukter godt og fresht, men har lite virkning på huden. MÅ ha serum under for å få nok fukt. Passer kanskje best på veldig ung hud. Bra for nybegynnere, som første hudkrem kanskje..
Julianne | 27-08-2018
Liker denne fuktighetskremen veldig godt. Prisen er grei, og den lukter helt fantastisk.

Mer Informasjon

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling. Denne lette, oljefri krem som er lagt til den legendariske fuktighet - booster Panax Ginseng og kaffebønner, kickstarter hudens fuktighetsnivå. Matt hud gjenoppbygges raskt og igjen med en sunn og strålende glød. Som en shot med espresso til sliten hud.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste ansiktskrem
Kan bruges hver dag.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331