Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml

GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml

Origins

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling.
195 kr

Omtaler

Merethe W | 15-05-2018
Lett gelkrem med deilig, forfriskande lukt! Fungerar kjempefint på min fuktfattige hud med oljete t-sone. Brukar den kvar dag før sminke. Ingenting negativt å sei om denne.
Melissa | 23-04-2018
Veldig fin fuktighetskrem som passer alle hudtyper! Er på min andre krukke nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Har oljete hud, men denne trekker så fint inn uten å tette porer.
Katerina | 11-03-2018
Absolutt favoritt, men ikke til vintertørr hud. Lukter fantastisk, absorberes fort inn i huden uten klissete effekt.

Mer Informasjon

Gir umiddelbar fuktighet og fremhever din utstråling. Denne lette, oljefri krem som er lagt til den legendariske fuktighet - booster Panax Ginseng og kaffebønner, kickstarter hudens fuktighetsnivå. Matt hud gjenoppbygges raskt og igjen med en sunn og strålende glød. Som en shot med espresso til sliten hud.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste ansiktskrem
Kan bruges hver dag.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331